Písčitý trailer vás připravuje na brzké vydání RTS Homeworld: Deserts of Kharak
zdroj: tisková zpráva

Písčitý trailer vás připravuje na brzké vydání RTS Homeworld: Deserts of Kharak

11. 1. 2016 10:32 | Video | autor: Aleš Smutný |

Se značkou Homeworld už nebudou spojené jen vesmírné strategie, ale také jedna pěkně pozemní. Homeworld: Deserts of Kharak slouží příběhově jako prequel ke klasickým Homeworldům a přináší realtime souboje na pískem zaváté planetě Kharak, tentokrát s pozemní a leteckou technikou. Na příběhovou předehru vás dobře naladí nový trailer a připomene vám, že za devět dní už hra vyjde.

Za Homeworld: Deserts of Kharak stojí studio Blackbird Interactive, v němž najdete bývalé vývojáře jak Homeworldu, tak třeba Company of Heroes. Žánrově půjde o celkem klasickou realtime strategii, kde půjde jak o přesné manévry s jednotkami, tak i správný management zdrojů. Prostě žánr, který v posledních letech pohříchu skomíral.

Co se týče samotného vydání 20. ledna, pokud si hru na Steamu předobjednáte, dostanete k ní zdarma komplet Homeworld Remastered Collection (viz recenzi). A pokud už ji máte, odečte se vám z ceny předobjednávky 20 procent, což je také milé. Nicméně na Homeworld: Deserts of Kharak bude hlavní, zda se jí podaří konečně započít RTS renesanci, protože uplynulé pokusy ve stylu Grey Goo, Etherium či Act of Aggression mnoho dojmu neudělaly.

zdroj: Archiv

Nejnovější články