Pět minut záběrů z multiplayerové alfy Elite: Dangerous
zdroj: tisková zpráva

Pět minut záběrů z multiplayerové alfy Elite: Dangerous

5. 2. 2014 20:38 | Video | autor: Petr Poláček |

Pokud patříte mezi vyvolenou sortu vesmírných vlků, kteří už testují čerstvě vydanou multiplayerovou alfu Elite: Dangerous, nemají pro vás následující řádky a video mezi nimi žádnou přidanou hodnotu. Záběry ze hry na videu, nad kterými mnozí z nás zatím jenom slintají, můžete kdykoli zažít dvojklikem na příslušnou ikonku. Pokud však vývoj vesmírné akce od lidí z Frontier zatím jen sledujete s tím, že se zapojíte později až bude hra v betě nebo dokonce kompletně hotová, čeká na vás v článku pět minut parádní podívané.

Jde o komentované záběry z alfa verze 2.0, která hráčům umožňuje měřit síly mezi sebou. K dispozici je mód Free for all, kde každý bojuje proti každému, týmová varianta toho samého pro dvě družstva, dále pak kooperativní obrana poškozeného křižníku a nakonec ještě mód Pirates and Bounty hunters. Za úspěchy v jednotlivých scénářích už nyní inkasujete kredity, které slouží k nákupu nového vybavení. Více není třeba dodávat, na pozadí úžasně vypadajících záběrů ze hry nabízí podrobnosti přímo sami tvůrci.

...

Než se vývoj hry posune do beta fáze, čekají hráče ještě dvě alfa verze. Kdo na betu či někdy v budoucnu plnou hru nevydrží čekat, může si již nyní koupit přístup do alfy za pořádný ranec peněz – 200 liber neboli 6616 Kč dle současného kurzu. A to už je moc i na mě...

Nejnovější články