Nový trailer na Predator: Hunting Grounds udělá radost fanouškům originálu
zdroj: tisková zpráva

Nový trailer na Predator: Hunting Grounds udělá radost fanouškům originálu

20. 8. 2019 15:44 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Predator: Hunting Grounds, nový projekt od IllFonic s asymetrickým multiplayerem, na Gamescomu ukázal trailer s prvními záběry s hraní. Střílečku 4v1 na motivy kultovní filmové klasiky studio oznámilo v květnu a je pořád v raných fázích vývoje, odkazy na originál z roku 1987 se to v ní ale jen hemží. Cíl je samozřejmě velmi přímočarý – zabijte Predátora. Anebo zlikvidujte vojáky, kteří se o to snaží.

S asymetrickými multiplayery je samozřejmě vždycky ta potíž, že se vývojářům jen málokdy povedou pořádně vyvážit a hrát pořád dokola tu slabší kořist pak může být trochu nuda. IllFonic s tím ale už mají spoustu zkušeností ze svého předchozího hororového titulu Friday the 13th: The Game. I tak ale k natolik specifické postavě, jakou je Predátor, museli přistoupit jiným způsobem.

Yautja bude moct využívat svých předností, kterými je bezpochyby skrývání se v korunách stromů, rychlé přesouvání z místa na místo a tím i překvapivé směry, ze kterých může na nic netušící vojáky ze zálohy zaútočit.

zdroj: Archiv

„Vytvořili jsme systém, kterému říkáme ‚Predkour,‘ představte si kombinaci parkouru a Predátora. Můžete s ním útočit z výšky i ze země, přesně jako ve filmech. Musí tedy umět šplhat po stromech a pohybovat z větve na větev a další konstrukce. Predkour byl pro nás největší výzvou. Chtěli jsme, aby jeho pohyb ze stromu na strom byl plynulý a zároveň jste se cítili nadlidsky, v podstatě splynuli s mapou,“ vysvětluje kreativní šéf IllFonic Jarred Gerritzen.

Predator: Hunting Grounds se zatím počítá exkluzivně na PlayStation 4, kde by se měl objevit během příštího roku.

Nejnovější články