Na Stream.cz vyšel první díl herního pořadu Games TV
zdroj: tisková zpráva

Na Stream.cz vyšel první díl herního pořadu Games TV

5. 9. 2014 20:00 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Dlouho jsme přemýšleli, že bychom pro vás vedle podcastů, gamesplayů, retro videí, rozhovorů nebo videoblogů z výstav přichystali i pravidelný herní pořad. A po řadě úvah, jednání a příprav se nám původní záměr povedlo realizovat. Nový pořad se jmenuje jednoduše Games TV a počínaje prvním zářijovým týdnem jej můžete sledovat každé pondělí na internetové televizi Stream.cz. A co vás čeká v premiérovém díle?

Vedle Lukáš Grygara, který Games TV připravuje a moderuje, uvidíte samozřejmě hry. Nejprve v rychlém přehledu ukážeme několik chystaných novinek a následně si obšírněji představíme jeden konkrétní titul, který vám chceme doporučit. V prvním díle padla volba na skvělé RPG Divinity: Original Sin. A to je vše. Záměrně držíme pětiminutovou stopáž pořadu (i když nevylučujeme do budoucna i delší díly) a budeme dělat všechno proto, aby vám těch pár minut uplynulo co nejpříjemněji.

gamestv1 zdroj: tisková zpráva

Znovu připomínáme, že nový díl Games TV můžete sledovat každé pondělí na internetové televizi Stream.cz a své názory na pořad nám můžete sdělit na čerstvě založeném Facebooku, poslat je emailem na adresu tv@games.cz nebo je napište do diskuse pod článkem.

Nejnovější články