Longplay – Warband – Pán prstenů #6: Nastává čas skřetů
zdroj: tisková zpráva

Longplay – Warband – Pán prstenů #6: Nastává čas skřetů

22. 10. 2018 13:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

V našem LongPlayi se začínají dít pěkně divné věci. Minule jsme byli po lítém boji proti nula válečníkům skurut-hai teleportováni někam pod horské vrcholy Ephel Dúath, kde se hraničář Arleš musel utkat s vlastním zlým/dobrým já v podobě holohlavého, nahého týpka ozbrojeného lukem. Buď se to opravdu stalo, nebo nás Sauron postihl šílenstvím, těžko říct. Následně nám půlku armády rozflákali obrnění zlobři. Situace je vážná.

Naše okamžité úkoly jsou jasné: pomoci Rohanu v obraně proti dlouhé bílé ruce Železného pasu a následně eskortovat skupinu raněných gondorských spojenců do jejich pevnosti Cair Andros. Nebude to snadné, ale aspoň si konečně vyděláme na větší, lepší armádu, která pomůže našemu moudrému pánu Elrondovi zrozenému z Eärendila a Elwing, jenž navzdory svému rodokmenu není ani za nic schopný dobýt jediné skřetí městečko.

Čas elfů evidentně končí, ale kdo je nahradí? Kníratý mocipán Arleš, nebo armády nenasytných skurutů? To se možná dozvíte v dnešní epizodě, takže si nalaďte náš kanál a uvidíme se na YouTube.

zdroj: Archiv

Nejnovější články