Indián Connor se v Assassin's Creed III nebojí mluvit rodnou řečí
zdroj: tisková zpráva

Indián Connor se v Assassin's Creed III nebojí mluvit rodnou řečí

13. 9. 2012 14:10 | Video | autor: Petr Poláček |

Nepochybuji o tom, že už vám chyběla nějaká zmínka o Assassin’s Creed III, protože poslední je stará více než týden :) Dnes váš absťák ukončí třetí kousek ze série making of videí, které se na ploše šesti a půl minut věnuje postavě hlavního hrdiny Connora se vším, co k němu patří.

zdroj: Archiv

Vývojáři a scholastici tak postupně upozorňují, že hlavním motivem Connorova jednání je vždy snaha postavit se a bojovat za dobro – jestli totiž Connorovi něco nechybí, pak je to subjektivní dojem o tom, co je dobré a špatné. Proto se do bojů ve válce o nezávislost nezapojuje v první linii, ale staví se vždy na tu stranu, kde cítí větší dobro, respektive na tu stranu, které tvůrci větší dobro v rámci scénáře vtiskli. Jaký si to uděláš, takový to máš. Co tam má video o Connorovi dál?

Jako pozitivní rozhodně vnímám rozhodnutí tvůrců nechat Connora hovořit indiánským jazykem s titulky namísto toho, aby ve hře zazněla poindiánštělá angličtina, jak jsme toho často svědky třeba u her či filmů s ruskými postavami. Indiánský jazyk s titulky samozřejmě zazní jenom ve chvílích, kdy Connor navštíví své bratry indiány, jinak od něj uslyšíte angličtinu anebo neuslyšíte nic, jen svistot zbraní, čvachtání krve a křupající kosti.

Pokud jste si toho totiž nevšimli, Connor je vraždící stroj, jak o něm na záběrech videa prohlásí jeden z vývojářů a svou charakteristiku Connora - bojovníka doplňuje dosti výmluvnými přívlastky typu Wolverine, ninja, tank a tak dále. A to je vše vážení, tedy pro tohle making of video. Ve čtvrtém díle vás čeká něco málo o lodních soubojích, o krajině, o městech a tak dále a tak dále.

Na závěr si jen pro jistotu připomeňme, že hra vychází na PS3 a X360 30. října, přičemž PC verze dorazí o pár týdnů později 23. listopadu. A málem bych zapomněl zdůraznit, že všechny verze hry budou u nás k dostání s českými titulky, i konzolovky. Brzy také můžete očekávat dojmy z hraní PS3 a PS Vita verzí hry, které Pavel nedávno pochytil v Londýně.

 

Nejnovější články