GDS 2016: Jarek Kolář, Lukáš Haládik - prototypování nového projektu (přednáška je v angličtině)
zdroj: tisková zpráva

GDS 2016: Jarek Kolář, Lukáš Haládik - prototypování nového projektu (přednáška je v angličtině)

14. 1. 2017 10:15 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Jarek Kolář a Lukáš Haládik je dvojice zkušených vývojářů (viz info v článku), kteří momentálně pracují na multiplayerové akci Project Argo v Bohemia Interactive. Jde o jednu z her, vznikajících v rámci relativně nové iniciativy Bohemia Interactive zvané Bohemia Incubator, kterou Jarek s Lukášem během své přednášky také blíže představí – krom jiného.

Cílem této platformy je nabídnout hráčům prototypy nových projektů Bohemky i jiných studií, získat od nich zpětnou vazbu a následně se rozhodnout, jestli má cenu hru vyvíjet dále, nebo raději ne. Podrobnosti se dozvíte z přednášky, v níž se však oba vývojáři v prvé řadě zaměří na příklady z navrhování a prototypování Project Argo. Přednáška je celá v angličtině.

Jarek Kolář (Bohemia Interactive a.s.)

Jarek v současnosti vede vývoj Project Argo v Bohemia Interactive. Předtím pracoval jako senior producent na Mafia II a Mafia II, a jako šéf vývoje Vietcong a Vietcong 2 ve studiu Pterodon.

Lukáš Haládik (Bohemia Interactive a.s.)

Lukáš je náruživý herní designer, který se rád probíjí hordami nepřátel v obtížných hrách. Pracoval na Arma II i Arma III a v současnosti je hlavní designér Project Argo v Bohemia Interactive.

Videa z Game Developers Session 2016 připravila redakce Games.cz ve spolupráci se sdružením České hry. Všechny záznamy z letošního i minulých ročníků najdete na našem společném Youtube kanále.

Nejnovější články