For Honor ve stylovém traileru představuje všechny tři frakce a datum alfatestu
zdroj: tisková zpráva

For Honor ve stylovém traileru představuje všechny tři frakce a datum alfatestu

17. 8. 2016 17:25 | Video | autor: Aleš Smutný |

For Honor se začíná klubat velmi zajímavý titul. Už dříve jsme představili zápletku kampaně, která odůvodňuje, proč se do sebe pouští tři časově i místně nesouvisející typy bojovníků – Vikingové, rytíři a samurajové. Nové video celkem jednoduše podtrhuje specifika, která leží za příběhem každé z frakcí a k tomu ukazuje i nové typy bojovníků. U Vikingů si všimnete kopinice se štítem (Valkýra), u samurajů zase třeba mrštného chlapíka s naginatou (Nobuši) či tlouštíka s kanabó (Šugoki).

Každý národ bude mít čtveřici specializací – Vanguard, Assassin, Heavy a Hybrid. Podle toho , jaké povolání si zvolíte budete také volit určitý bojový styl, byť vám podle tvůrců nemusí nutně vtisknout zcela odlišný přístup. Každopádně bude určitě rozdíl při boji s akrobatickým bojovníkem s naginatou a rytířem s obouručním mečem. Jednotlivé zástupce v rámci frakcí si můžete prohlédnout na obrázku níže.

FH_all zdroj: tisková zpráva

Alfatest, do kterého se dostane jen omezený počet hráčů, kteří se přihlásili na oficiálních stránkách, začne 15. září a potrvá až do 18. září. Plná verze hry pak vyjde 14. února příštího roku na PC, PS4 a Xbox One. Každopádně, For Honor zatím zraje do podoby velmi zajímavé hry, která ví, co chce a nesnaží se na základní koncept nabalovat příliš mnoho dodatečných prvků. V tomto případě jsou hlavním a takřka jediným pilířem taktické souboje jeden na jednoho a hledání odpovědi na klukovskou otázku „kdo by vyhrál, kdyby spolu bojoval samuraj a Viking?“

zdroj: Archiv

Nejnovější články