Fallout 4 slibuje morální dilema i boje s androidy
zdroj: tisková zpráva

Fallout 4 slibuje morální dilema i boje s androidy

5. 11. 2015 19:38 | Video | autor: Honza Konfršt |

Po dnešní informaci o neoficiální aplikaci pro budování postavy tu máme ohledně Fallout 4 něco podstatně zajímavějšího - trailer, který opět připomíná, že hra vyjde příští týden v úterý. V takřka třech minutách záběrů ukazuje ze hry mnohé a dává po nedávném úniku videí další pohled na to, co vás v pustině čeká - herně i příběhově.

Trailer startuje konstatováním jasného – život se může změnit v okamžiku, stačí špatně slovo, nehoda nebo atomový hřib na obzoru. Stát se zkrátka může cokoli, hlavní premisou videa je však morální dilema – co všechno jste ochotni obětovat pro svého bližního? A co když tím bližním je vlastně jen „pouhý“ android? Čekají nás zjevně nelehká rozhodnutí na pozadí událostí a do toho všeho bude zřejmě zasahovat tajemná a roboty produkující organizace The Institute, kterou můžete znát z Fallout 3 a New Vegas.

Video vedle budování osad i tower defense prvků nabízí i záběry na povědomé tváře a situace – vidět lze boje s Deathclawy, se supermutanty i se členy technologicky vyspělého Bratrstva Oceli. Zkrátka ideální lákadlo na postapokalyptické dobrodružství, které začne už za několik málo dní.

zdroj: Archiv

Nejnovější články