Dobrodružná adventura Lost Horizon 2 se podívá i do dob Studené války
zdroj: tisková zpráva

Dobrodružná adventura Lost Horizon 2 se podívá i do dob Studené války

28. 7. 2015 13:24 | Video | autor: Aleš Smutný |

Zatímco v prvním dílu Lost Horizon se britský pašerák Fenton Paddock potýkal především s nacisty, v tom druhém se posune v rámci konfliktu do Studené války a časově do 40. a 50. let. Žánrová variace na Indiana Jonese od studia Animation Arts se po pěti letech vrací, což by mělo potěšit primárně fanoušky adventur a sekundárně všechny příznivce lehce brakových dobrodružných zápletek.

Opět se s Fentonem vydáte napříč kontinenty a podíváte se samozřejmě i za Železnou oponu. Tentokrát ovšem bude celé dobrodružství poněkud naléhavější, protože v rámci střetu nových sil, které si teprve protahují své politické svaly, se do ohrožení dostává i jeho rodina a tu zde jde na prvním místě. Právě ji ale nejvíce ohrožují kostlivci, které má Fenton ve skříni z událostí první hry.

Animation Arts chystají Lost Horizon 2 v Unity 5.0 enginu, přičemž ji vydá Deep Silver. Co se týče ovládání, autoři slibují kromě plně funkčních pro klávesnici s myši a gamepad i plynulé přepínání mezi těmito možnostmi. Byť si nejsem jist, kdo si během hraní rozmyslí, že chce hru ovládat raději klávesnicí/ gamepadem, hlavní je, že budou obě varianty funkční a intuitivní. Hlavní stejně bude především řešení puzzlů a objevování tajemství po celém světě ve vážně pěkně vypadající adventuře, která vyjde 2. října na PC. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články