DICE se chlubí Frostbite 3 v načančaném videu
zdroj: tisková zpráva

DICE se chlubí Frostbite 3 v načančaném videu

25. 6. 2013 9:53 | Video | autor: Aleš Smutný |

Včera jsme psali o Patricku Söderlundovi a jeho názorech na tisíc a jednu věc okolo DICE a v rámci toho došlo i na engine Frostbite 3. Čistě náhodou je nyní k dispozici video, na kterém vývojáři z DICE mluví také  o Frostbite 3, přičemž většina záběrů na videu pochází z kampaně i multiplayeru Battlefield 4.

Člověk si při pohledu na video uvědomí, jak moc už se nechal ukázkami z her pro konzole další generace nechal rozmazlit, protože mu najednou nepřijdou obrázky z BF4 ohromující. Přitom ohromující jsou, protože realistický vzhled Frostbite 3 (což ale nemusí být tím, čeho chcete dosáhnout - ne vše fotorealistické je dobré) je ohromující.

Jasně, na E3 jsme viděli pár podobných kousků, které sahaly na stejný stupínek vizuální působivosti. Neubírá to ale nic na skutečnosti, že jde o další velký krok. Bylo by ještě hezké vidět záběry ze hry, která nechce být ve všech ohledech realistická, třeba z Dragon Age: Inquisition. Pravda, ta se na E3 prezentovala filmečky v enginu hry, takže tu určité srovnání máme, ale chtělo by to prostě vidět hráčem ovládané momenty přímo ze hry.

...

Nejnovější články