Black Powder Wars: Battles Of Napoleon
zdroj: tisková zpráva

Black Powder Wars: Battles Of Napoleon

13. 4. 2005 16:16 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Matrix Games dnes vydala tiskovou zprávu, ve které oznamuje, že se chystá koncem tohoto roku vydat taktickou válečnou hru s názvem Black Powder Wars: Battles of Napoleon, vývojářského týmu Double Shot Design.

Tato hra, kterou vám dnes můžeme představit i prostřednictvím naší galerie, bude vybavena plnou podporou multiplayeru (přes e-mail, solitaire i hotseat) a editorem scénářů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jak si můžete všimnout, Black Powder Wars: Battles of Napoleon je klasicky ve 2D, na mapu o měřítku 100 m/šestihranný dílek pohlížíte z ptačí perspektivy. Na průběh bitek - hra prý bude zahrnovat okolo tuctu scénářů zaměřených na Napoleonovo tažení na Polsko - bude mít vliv spousta věcí, včetně morálky jednotek, pozic, formací, samozřejmě i rozkazů a v neposlední řadě rovněž počasí. Objevit se má 18 typů terénů ve všech čtyřech ročních obdobích. Mapa i jednotky jsou prý editovatelné a s využitím nástroje pro tvorbu scénářů budete moci upravovat i herní data a instrukce AI. Více informací naleznete na stránkách vývojářů.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články