Batman představuje bojovoý mód svého vozítka z Batman: Arkham Knight
zdroj: tisková zpráva

Batman představuje bojovoý mód svého vozítka z Batman: Arkham Knight

10. 6. 2014 16:53 | Video | autor: Petr Poláček |

Pozvánku k plnému představení bojového módu Batmobilu, což je jedna z největších novinek v Batman: Arkham Knight, jste dostali v podobě videa nedlouho před letošní E3. V průběhu včerejší tiskové konference Sony už Batman předvedl bojový mód svého exkluzivního vozítka v plné parádě na záběrech pětiminutového videa a ještě přidal něco navíc. Něco mnohem lepšího než je Batmobil.

Na videu níže Batman předvádí, že v případě potřeby může z Batvozítka udělat bojovou potvoru podobnou tanku, která zvládá nejenom pohyb dopředu a dozadu, ale též strafování do stran, zatímco svým 60mm kanónem likviduje nepřátele. Jistě jde o úchvatnou ukázky a síly a technologické převahy strážce Gothamu, ale s dovolením se pozastavím nad něčím jiným – rozlohou herní plochy.

Když Batman na začátku videa vzlétne a plachti a plachtí a plachtí, svírá se mi hrdlo, protože proporce města jsou nadstandardní. Plynulý doskok se stejně plynulým nástupem do Batvozidla opravdu budí dojem, že ovládám profesionálního drsňáka s desítkami let praxe a závěrečná scéna, ve které svou odpornou tvář předvede Scarecrow, je přímo mrazivá. Zjevně se tetelím nad něčím, co fanouškům předchozích Arkham her přijde naprosto normální, ale neberte mi prosím tu dětskou radost. Alespoň pro do té doby než hra vyjde někdy v příštím roce.

zdroj: Archiv

Rocksteady a Warner Bros rovněž kápli božskou, že pro PS4 verzi Batman: Arkham Knight připravili exkluzivní Scrarecrow Nightmare mise (viz scénka na konci v traileru), ale nic víc o svých plánech v tomto směru neprozradili. Zůstanou exkluzivní pro PS4 verzi, nebo později vyjdou i pro zbylé verze hry... kde nikdo nic neví, tam ani Scarecrow nebere. Alespoň na video se ale můžete dívat pořád dokolečka dokud se neobjeví první dojmy z hraní Batman: Arkham Knight během E3 2014. Batman: Arkham Knight jinak vyjde v průběhu roku na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články