Vyzkoušejte si nanečisto tvorbu a levelování postavy ve Fallout 4
zdroj: tisková zpráva

Vyzkoušejte si nanečisto tvorbu a levelování postavy ve Fallout 4

5. 11. 2015 12:58 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Pokud se nemůžete dočkat, až se za pár dní vrhnete do postapo světa Fallout 4 a po nocích přemýšlíte, jak bude vypadat, a co bude umět váš avatar, můžete vyzkoušet neoficiální utilitku serveru RPG Gaming. Nabízí totiž možnost vyzkoušet si levelování a rozdělování perků ve Fallout 4 podle informací, které v posledních dnech unikly na internet.

Neoficiální povaha nástroje znamená, že jsou sice známy všechny perky (za což autoři vděčí mimo jiné i nedávnému leaku), nutné prerekvizity konkrétních perků jsou však známé zhruba z poloviny. Nejzajímavější na tomto nástroji je ale fakt, že neprovede zájemce jen počáteční tvorbou postavy, ale také následujícími úrovněmi – s přibývajícími úrovněmi pak lze přidávat perky, zlepšovat se v rámci systému S.P.E.C.I.A.L. a sledovat, jak se postava vyvíjí.

Jedná se tedy o utilitku, která ukazuje, jaký má (nebo spíš možná bude mít) ten či onen krok vliv na jednotlivé statistiky. Zároveň lze za pomocí přiloženého logu sledovat předešlé změny a tedy i detailně plánovat. Pokud je tak trochu hardcore přístup k levelování vaším šálkem kávy, tak s chutí do toho. 10. listopad není zas tak daleko.

2884039-screen+shot+2015-06-14+at+8.05.32+pm+(2) zdroj: tisková zpráva

K dispozici už je také oficiální doprovodná aplikace pro Fallout 4 - pod názvem Fallout Pip-Boy je k dostání pro Android a iOS platformy a umožňuje prohlídku statistik, inventáře, mapy nebo poslech ve hře sesbíraných holovzkazů. Obsahuje navíc i minihru Atomic Command a majitelé speciální Fallout 4 Pip-Boy edice budou telefon s nainstalovanou appkou potřebovat, aby naplno využili svého skutečného Pip-Boye - právě do něj totiž telefon s aplikací vloží.

Nejnovější články