Údajná ukázka z dalšího dílu Grand Theft Auto
zdroj: tisková zpráva

Údajná ukázka z dalšího dílu Grand Theft Auto

30. 6. 2005 19:19 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Na herním serveru SPOnG se objevila docela zajímavá zpráva, jež odkazuje na francouzský zdroj Jeux-France, na kterémžto webu jsem však žádné takové info nenašel.

Takže budeme-li nyní důvěřovat toliko SPOnGU - na internet se neoficiální cestou dostal premiérový obrázek chystaného nového dílu ze série GTA, který sice bude multiformátový, ale debut zažije na konzoli PS3. Hra má být šestkrát rozsáhlejší svého předchůdce v San Andreas, s masivní online podporou a pro svezení tu bude 360 různých vozů (u nichž se budete muset starat o stav paliva).

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Na ulicích se podle všeho budete moci potkat i se psy, přičemž o jaké ulice to vlastně půjde se vede debata. Některé spekulace naznačují Londýn, jiné herní teritorium posouvají do Evropy jako celého kontinentu. Každopádně na kandidátce už nejsou Spojené státy. Nemá cenu tyhle (ani předchozí) střípky nějak dále komentovat a rozebírat, ono se to vždycky pěkně poslouchá, ale skutečnost může být zcela jiná. Tím spíše, že Rockstar Games se k téhle kauze nijak nevyjádřili, údajně prý řekli jen to, že hra nebude z prostředí japonského Tokia...

Update 1.7. - množící se spekulace přinutili RockStar oficiálně reagovat a dle očekávání popřel, že by tento obrázek pocházel z nějaké GTA hry, co jsou momentálně ve vývoji.
zdroj: GamePro

martin

Nejnovější články