Tvůrci Heavy Rain mají novou hru oznámit už na E3 2012
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Heavy Rain mají novou hru oznámit už na E3 2012

28. 5. 2012 19:08 | Téma | autor: Petr Poláček |

Tvůrci z Quantic Dream nevydávají zajímavá technologická dema jen tak ze srandy. Jsou to předzvěsti her, na nichž pracují, nebo si to alespoň můžeme všichni myslet poté, co se z The Casting nakonec vyklubal úspěšný Heavy Rain. V případě nedávno vydaného videa s androidicí Karou, která si doslova vyprosila možnost „žít“, i když byla „vadná", tomu asi nebude jinak – doufejme. A první ideální příležitostí bude mít šéf Quantic Dream David Cage už příští týden na E3 tiskovce Sony. Redaktorům CVG to prozradil neuvedený vývojář, který zároveň dodal, že Quantic Dream momentálně pracují na dvou projektech pro Sony.

Spokojené partnerství tedy pokračuje, jak Sony i Cage ostatně dlouhodobě avizují. A protože Sony odmítla informaci o presenci Davida Cage na své E3 tiskovce jakkoli komentovat, nezbývá, než se v této chvíli ptát, co bychom od Quantic Dream vlastně rádi viděli.

Je reálné pokračování Nomad Soul, které už jednou na řadě bylo? Nevrátí se k projektu Infraworld, o němž se před pár lety také hovořilo? Anebo to bude něco zbrusu nového? Pokud jde o mě, tak příslib něčeho nového mi zní nejlíp a myslím, že David Cage je na tom stejně. Buď, jak buď, nic vám nebrání v tom, abyste se znovu mrkli na ono pohledné tech demo s androidicí Karou.

Nejnovější články