Spekulace: zruší Bethesda vývoj Prey 2?
zdroj: tisková zpráva

Spekulace: zruší Bethesda vývoj Prey 2?

24. 3. 2012 11:03 | Téma | autor: Petr Poláček |

Skoro se mi chce říci: „Tak tohle nám nedělejte soudruzi z Bethesdy, protože srdce má každý jen jedno,“ ale jednak nemohu hovořit za všechny, ale hlavně je to spekulace jako zvon. Co? Údajné zrušení sandboxové střílejdy Prey 2, které má být po mnohaměsíčním tichu okolo hry podle PS Focus oficiálně oznámeno Bethesdou v následujících dnech.

Já pořád doufám, že to opravdu je jenom šum v mediálním křoví a s Prey 2 to dopadne dobře, protože to bylo mé největší a nejpříjemnější překvapení E3 2011. Na tu hru jsem byl zvědav, jako skoro na nic jiného tento rok. Bethesda zatím na dotazy všech médií reaguje klasickým „nebudeme se k tomu vyjadřovat“, ale údajně důvěryhodný zdroj zmíněného webu PS Focus brzké oznámení o zrušení hry anoncoval na příští týden.

Naděje ale ještě pořád žije a to, že byly zrušeny původně plánované přednášky o Prey 2 na GDC nebo, že nějaký neznámý zdroj má „zaručenou“ informaci, stále nic neznamená. Dokud od Bethesdy nepadne definitivní „ano“, nebo „ne“, tak s prominutím odmítám čemukoli, byť jen náznakem, důvěřovat. Jednu z nejzajímavějších her loňské E3 a vlastně i loňského Gamescomu mi přeci nemůžou zrušit! Nač bych se pak v tom trudném životě měl těšit?!

Nejnovější články