Soutěžte ve Velké ceně Tiscali F1 Online
zdroj: tisková zpráva

Soutěžte ve Velké ceně Tiscali F1 Online

7. 6. 2002 13:53 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Jak možná víte, Tiscali je oficiální sponzor F1 týmu Lucky Strike BAR Honda a při té příležitosti byla na adrese Formule1.Tiscali.cz spuštěna zajímavá online hra, která navazuje na oblíbenou soutěž s Losem z dřívějška a můžete v ní až do půlky října získat spoustu hodnotných cen, jako například scooter Honda, počítače Brave, značkové oblečení a sportovní vybavení BAR (bundy, batohy, trička, mikiny atd.), hodinky Calvin Klein nebo Go kupony od Eurotelu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Stačí k tomu málo - zaregistrovat se zde a vybrat si, jestli budete závodit sami za sebe na jakémkoli skutečném okruhu nebo zdali byste raději soupeřili s ostatními hráči Velké ceny Grand Prix jako opravdoví jezdci F1.

Pak už vám nic nebrání v usednutí do virtuálního kokpitu a zápolení s ostatními připojenými lidmi v tréninku, kvalifikaci nebo normálním závodě. Navíc je možné založit si se svými přáteli různé týmy či fankluby a s nimi následně vstupovat do online her. V těchto dnech zrovna probíhá Velká cena Kanady, takže stále se můžete do Velké ceny Tiscali F1 Online zapojit i vy a zjistit, jestli jste lepší než několik tisíc živých soupeřů nebo zdali máte na to, abyste figurovali v přehledu těch nejlepších pilotů a získali jednu z mnoha výher. Kompletní pravidla celé soutěže společně s termíny jednotlivých závodů naleznete zde.

zdroj: Tiscali

jd

Nejnovější články