Podrobnosti World of Warcraft patchi 5.4 a další novinky z WoWfan.cz
zdroj: tisková zpráva

Podrobnosti World of Warcraft patchi 5.4 a další novinky z WoWfan.cz

15. 9. 2013 13:38 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Do světa World of Warcraft byl vypuštěn pravděpodobně poslední patch 5.4, ve kterém musíte svrhnout Garroshe. Není to však jediná význačnější událost, která se ve spojitosti se stále populární onlineovkou udála. Stačí jediný pohled na web kolegů z WoWfan.cz nebo do níže uvedeného přehledu nejzajímavějších událostí a zjistíte, že okolo World of Warcraft to opravdu žije. Pokud netrávíte smutné dny v bludu, že WoWko je „out“ a pořád vás hra od Blizzardu zajímá, pusťte se v článku do přehledu informací, které o ní na WoWfan.cz v posledním týdnu vyšly.

Vše o World of Warcraft patchi 5.4

Kolegové z WoWfan.cz usilovně pracují na článku, v němž podrobně popisují všechny změny a novinky, které patch přinesl. Za zmínku jistě stojí Timeless Island, ve kterém najdete mimo turnaje mezi pety také world bosse, hromadu úkolů, nové odměny ve formě equipu a též nového Warchiefa pro Hordu. Neměli byste také minout exkluzivní interview s vývojářem WoWka, kterého se redakce WoWfan.cz zúčastnila.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

WoW sraz

Velkou událostí bude již 4. ročník pravidelného WoW srazu, na kterém se WoWfan podílí. Pokud jste fanoušky Warcraftu a máte čas, přijďte se podívat. Kromě soutěžní tomboly, která je plná hodnotných věcí, potkáte spoustu nových lidí se stejným zájmem, ale také samotné redaktory WoWfanu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Warcraft film se začíná vybarvovat

Dlouho očekávaný film ze světa Warcraft o sobě dává konečně vědět. Redaktoři WoWfanu zjistili, že se film bude natáčet ve Vancouveru. Pamatujete si na legendární seriál StarGate? Natáčel se zde také. Pokud vás zajímá, o čem že film vlastně bude, hledejte všechny podstatné informace v tomto článku.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Recenze knihy Stormrage

Nově se na WoWfan.cz objevilo hned několik nových informací o hrdinech World of Warcraft. Konkrétně jde o Shandris Feathermoon a Muradina Bronzebearda. Dále byla upravena sekce s oficiálními povídkami, které jsou nyní dostupné téměř všechny v češtině. Upozornit je třeba i na recenzi nejnovější WoW knihy přeložené do češtiny - Stormrage.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

HSfan.cz pro všechny fanoušky Hearthstone

Nově spuštěná stránka HSfan.cz z produkce WoWfan.cz se slibně rozjíždí. Kolegové z HSfan.cz plní web články o Hearthstone a přinášejí také soutěže o klíče do bety. Žádný fanoušek této nové karetní hry by neměl opomenout preview články o hrdinech, za které můžete ve hře hrát. Zastoupeny jsou všechny povolání až na Death Knighta a Monka, kteří přibudou později. Pokud nedočkavě čekáte na spuštění bety Hearthstone, můžete si zatím přečíst rozsáhlé dojmy z bety, podrobný článek o tvorbě vlastního hracího balíčku nebo článek o arénách a jejich fungování. Určitě si také poslechněte úžasnou hudbu ze hry, která je volně ke stažení.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Na WoWfan.cz a HSfan.cz je toho samozřejmě mnohem více, co by vás mohlo zajímat. Nestyďte se a hezky se tím prohrabte. Nikdo vás za to nebude peskovat.

Nejnovější články