PlayMobil - nový časopis o mobilní zábavě
zdroj: tisková zpráva

PlayMobil - nový časopis o mobilní zábavě

4. 1. 2005 20:20 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Možná jste si ho už sami na stáncích všmli, možná ne, každopádně zrodil se nový papírový časopis Playmobil, který se - jak již název napovídá - věnuje hlavně mobilním telefonům, mobilním hrám (konkrétně systémy J2Me, Symbian, Mophun atd.) a všemu ostatnímu, co s moderní mobilní zábavou souvisí.

news zdroj: tisková zpráva Dosud potichu vyšly dvě čísla: nulté a prosincové. Od toho příštího, jež má snad dorazit kolem 10. února, je novým šéfredaktorem Ondřej Drebota (před časem za trochu zvláštních okolností vyhozen ze SCORE - info 1, info 2, info 3), přičemž pomáhat mu budou externí přispěvovatelé. A jak časopis popisují jeho tvůrci na oficiální stránce Playmobil.cz?

    Považujeme se za první časopis v Česku, který se vedle mobilů věnuje také hrám, hudbě, focení a všem dalším činnostem, kterými vás může mobilní telefon pobavit. Nebudeme vás nudit dlouhými články, naším posláním je vytvářet pestrobarevný časopis plný obrázků a fotek a krátkých čtivých textů. Chceme vás informovat o hrách, které si můžete ihned koupit, aniž byste vytáhli paty z domu. Stačí vzít mobil do ruky, stáhnout hru, nainstalovat ji a začít hrát.

    V tomto čísle vám nabízíme článek věnovaný herní konzoli Nokia N–Gage QD, dále recenzi Colin McRae Rally, rozhovor s Romanem Čechmánkem o hraní na mobilu, recenze čtyř mobilů a spoustu dalších novinek z celého světa, které se týkají her či mobilních telefonů. Zkrátka čtyřicet stránek plných zábavy a vzrušení... [více]
Dosavadní čísla časopisu PlayMobil vyšla pod hlavičkou Vogel Burda Communications, tedy u stejného vydavatelství, které produkuje magazíny jako Level nebo Chip. Cena jednoho výtisku činí jen 9,50 Kč při počtu zhruba čtyřiceti stran, z nichž zabírá reklama zhruba 20%, tedy objem běžný i jinde. Výhodou Playmobilu s měsíční periodicitou je také přiložený dárek, kterým u prosincového čísla byla plná hra Yellow Submarine v hodnotě 50 Kč.
zdroj: vlastní zpráva, homepage

kate&jd

Nejnovější články