Nejprodávanější hry ledna a února na GameShopu
zdroj: tisková zpráva

Nejprodávanější hry ledna a února na GameShopu

2. 3. 2004 15:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Měsíc se s měsícem sešel, a tak opět nadešel vhodný čas na bilancování, jaké tituly se...

Měsíc se s měsícem sešel, a tak opět nadešel vhodný čas na bilancování, jaké tituly se nejvíce prodávaly na GameShopu / (X)Zone, který je podle obratu a šíře nabídky největším domácím internetovým obchodem s hrami. Žebříčku vévodí datadisk pro Vietcong, jehož prodej podpořila i speciální soutěž, ve které jsme ze všech předobjednávek vylosovali deset šťastlivců. Zde jsou pro pořádek jména výherců, kteří od nás v minulých týdnech obdrželi Fist Alpha v češtině zdarma: Marek Bůžek (Praha), Martin Juříček (Opava), Zdeněk Havrda (Olomouc), Marie Nováková (Brno), Petr Vetrovický (Praha), Josef Pilař (Most), Adam Valenta (Ústí nad Labem), Hana Jedličková (Kolín), Martin Uhlíř (Plzeň) a Jan Pešta (Praha).

Jestli se o něčem dá říct, že postupem času zraje jako víno, pak je to fantasy RPG Gothic II. Tomu přichází na chuť stále více zákazníků i díky přiložené češtině od Kryšpínova týmu nebo zvýhodněné ceně 899 Kč (jinde stále stojí až 1599 Kč). Prakticky to samé se týká dalších lokalizovaných her v žebříčku jako Neverwinter Nights (nyní zlevněna na 559 Kč) či Fallout Tactics, mezi které se vklínila jen prosincová adventura Broken Sword 3 od Cenegy. Konec první desítky je pak ve znamení velkých slev, jež postihly Kreed, UT2003 nebo Port Royale.

Prodejnost vydaných her (leden + únor):
1. Vietcong: Fist Alpha
2. Gothic II
3. Neverwinter Nights: Hordes of Underdark
4. Fallout Tactics: Bratrstvo oceli
5. Broken Sword 3: The Sleeping Dragon
6. Neverwinter Nights
7. Unreal Tournament 2003
8. Kreed
9. Port Royale
10. Zoo Tycoon Gold
Předobjednávky chystaných her (celk.)
1. Unreal Tournament 2004 DVD
2. Half-Life 2
3. Unreal Tournament 2004 CD
4. Syberia II
5. Trainz Railroad Simulator 2004
6. ANNO 1503: The New World
7. The Sims 2
8. X2: The Threat
9. Painkiller
10. Deus Ex 2: Invisible War

V celkovém pořadí mezi předobjednávkami chystaných her na GameShop.Tiscali.cz došlo k menší změně, když dlouhodobého favorita Half-Life 2 předstihl Unreal Tournament 2004 plánovaný na konec tohoto měsíce. Důvodem k vystřídání pozic není zklamání zákazníků nad opakovanými odklady titulu od Valve, nýbrž velká předobjednávková akce na UT2004, v jejímž rámci se dá hra pořídit za exkluzivní cenu 999 Kč včetně šance vyhrát 60 dárků. Z dalších míst mě osobně překvapila vysoká očekávanost, dá-li se to tak nazvat, Syberie II (kdo říkal, že jsou adventury mrtvé?), Trainz Railroad Simulatoru 2004 a hlavně strategie ANNO 1503, k jejíž re-edici za 499 Kč pouze u nás dostanete CD s češtinou.

A když už je řeč o těch předobjednávkách, hodí se na tomto místě zmínit nově zařazené tituly do bohaté nabídky, jako například Hitman 3: Contracts s českými titulky (1299 Kč, květen), Colin McRae Rally 04 (1499 Kč, duben), Battlefield: Vietnam (1349 Kč, březen), Thief 3: Deadly Shadows (1299 Kč, červen), Johanka z Arku s titulky (559 Kč, duben) nebo Gangland s titulky (879 Kč, duben).

jd

Nejnovější články