Náplň TV pořadů GamePage a ProGamers
zdroj: tisková zpráva

Náplň TV pořadů GamePage a ProGamers

17. 5. 2004 14:14 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

V dnešním konzolovém dílu GamePage uvidíte v pohybu dětskou akční adventuru The Hobbit na motivy Pána Prstenů, hru uvnitř hry .hack, Metal Gear Solid 3: Snake Eater (jeho PS2 demo bylo mimochodem ukradeno neznámým pachatelem na výstavě E3), hororové putování ve Forbidden Siren (=klon série Resident Evil/Silent Hill) a konverzi protiteroristické střílečky Rainbow Six 3.

V reportáži se vám představí dvě konzole do kapsy - Game Boy Advance SP a (první) N-Gage. Hostem ve studiu bude herec Filip Blažek, který vylosuje vítěze soutěže. Pořad GamePage začíná jako vždy na programu ČT1 v 17:00 s reprízami v úterý v noci a pátek odpoledne na ČT2.

Pokud spíš preferujete televizní relace ProGamers, které se vždy nejprve vysílají na Galaxii-sport a infokanálu kabelové televize, od minulého týdne máte možnost stáhnout si 5. díl (51 MB nebo 190 MB, DivX). Ten obsahuje reportáž z Mistrovství ČR 2004, turnaje ve hře Harry Potter: Famfrpál, otevření nové herny v centru Prahy a pohled na NFS: Underground. Už zítra by na stejné stránce měla následovat další 6. část kompletně věnovaná RTS Starcraft: Broodwar.

zdroj: Czech-TV

jd

Nejnovější články