Modifikace pro třetího Zaklínače nahrazuje klasické souboje bitvami v Gwentu
zdroj: tisková zpráva

Modifikace pro třetího Zaklínače nahrazuje klasické souboje bitvami v Gwentu

8. 12. 2015 12:31 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Poněkud netradiční modifikaci vytvořil jeden z fanoušků do třetího Zaklínače. Mód nese jméno Hearts of Card, stahovat jej můžete na serveru Nexus Mods a hratelnost Zaklínače mění dost zásadním způsobem. Všechny souboje se totiž automaticky nahrazují partičkou v karetní hře Gwent – nebude tedy potřeba ani jedinkrát máchnout mečem (vlastně pro započetí souboje občas ano) a celou hru tak lze dohrát pouze s balíčkem karet v ruce.

To je sice vcelku razantní zpomalení hratelnosti a jde o nápad přinejmenším bláznivý, na druhou stranu, proč ne. Experimenty jsou třeba a kreativním nápadům se meze nekladou, pokud tedy pro někoho byly souboje Zaklínače příliš náročné nebo jen z nějakých jiných důvodů nevyhovující, tak Hearts of Card nabízí elegantní řešení. Dejte vale nárokům na rychlost, reflexi a kombinaci kláves a raději se vydejte pozabíjet smečku vlků v intelektuálním duelu myslí. Snad ti vlci nemají moc dobré balíčky...

Těžko však posuzovat, zda se jedná o skutečně použitelný přístup a zda někdo vůbec bude mít chuť takto modifikovaného Zaklínače hrát a dohrát. Dopad na zábavu je také diskutabilní, ale to nechť již posoudí sami hráči. I přes rané stádium vývoje navíc modifikace zohledňuje úroveň protivníků a dle toho přizpůsobuje i to, co má soupeř za karty v balíčku. Náročnější protivníci tak obdrží lepší balíčky a dají vám pořádně zabrat. Inu, sami vyzkoušejte, mrkněte na přiložené video a nebojte se sdílet svůj názor.

Nejnovější články