LoTR: Return of the King gold, odložení Rome
zdroj: tisková zpráva

LoTR: Return of the King gold, odložení Rome

11. 10. 2003 13:13 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Electronics Arts oznámila dokončení projektu s názvem Lord of the Rings: Return of the King, který vychází z nadcházejícího filmu Petera Jacksona a zařadí se do žánru akčních mlátiček ve stylu Golden Axe.

The Lord of the Rings: The Return of the King zdroj: tisková zpráva Hotovy jsou verze pro všechny z připravovaných platforem, tedy včetně PC. V obchodech by se hra měla objevit příští měsíc, 6. listopadu. V našem internetovém GameShopu si můžete předobjednat verzi pro PS2 za 1849,- Kč, PC verze přibude do nabídky příští týden.

Lord of the Rings: Return of the King vás v bájné Středozemi nechá zažít dobrodružství několika různých hrdinů - Gandalfa, Aragorna, Legolase, Froda a Sama, kteří mají jediný cíl - zničit temného pána Saurona a jeho nohsledy. V multiplayeru hry naleznete navíc úplně nový, kooperativní mód, skýtající nesčetné možnosti - více v prvních dojmech z dema.

Pro příznivce strategií a obzvlášť pak pro fanoušky série Total War od studia Creative Assembly však máme smutnou zprávu. Pokračování série s názvem Rome: Total War je totiž odloženo, a to ze začátku příštího roku téměř na jeho konec. Oznámila to ve své tiskové zprávě vydavatelská společnost Activision. Důvody uvedeny nebyly. Stejný osud potkal i sci-fi akci na Unreal enginu Black9, která byla odložena z letošního podzimu neurčitě na rok 2004.

zdroj: PC.IGNBluesNews

ko

Nejnovější články