Lionheart v češtině, Icewind Dale II CZ později
zdroj: tisková zpráva

Lionheart v češtině, Icewind Dale II CZ později

30. 10. 2002 17:25 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

CD Projekt se dnes pochlubil tiskovou zprávou, podle které se stal v České republice a na Slovensku výhradním distributorem isometrického RPG Lionheart, které je inspirované událostmi z doby krále Richarda Lví Srdce a pochází z dílny Black Isle Studios a Reflexive Entertainment.

Lionheart: Legacy of the Crusader zdroj: tisková zpráva Hra je zasazena do fantasy prostředí a používá nový Velocity engine s postavami zpracovanými ve 3D. Termín vydání české verze Lionheart se prý bude shodovat s evropskou premiérou, která se očekává v druhém čtvrtletí příštího roku, na kdy byla nedávno odložena.

Už několikáté zdržení postihlo i jiné RPG od stejného výrobce Icewind Dale II, které mělo být v lokalizované verzi již dávno v prodeji, ale AT Computers dnes oznámili, že hra se u nás začne prodávat až 14.listopadu. To ve výsledku dělá skoro čtvrt roku zpoždění oproti vydání v USA, zatímco jinde v Evropě IWD2 vychází v těchto dnech. Taktéž byl dnes stanoven termín vypuštění adventury s RPG prvky Brány Skeldalu 2: Pátý učedník, na kterou se můžete těšit od 1.12. za 599 Kč. Podle zpráv z homepage Napoleon Games byl koncem října dokončen dabing, na kterém se podíleli mimojiné Jakub Sajc a Jan Přeučil, a nyní probíhá testování a ozvučování.

zdroj: PR

jd

Nejnovější články