Koncem září se bude konat herní veletrh For Games 2012
zdroj: tisková zpráva

Koncem září se bude konat herní veletrh For Games 2012

23. 8. 2012 19:11 | Téma | autor: Petr Poláček |

Nerad bych vytahoval tradici už řadu let mrtvých Invexů, ale protože v mezičase žádná jiná náhrada (pominu-li komunitní akce a srazy) nepřišla, tak nemám moc na výběr. Z mého pohledu právě na Invex, respektive na jeho herní sekci, naváže ve dnech 27. – 30. září 2012 akce s názvem For Games 2012, která se uvádí podtitulem 1. veletrh videoher a interaktivní zábavy v ČR.

Pořadatelem veletrhu je společnost ABF, konat se bude v areálu výstaviště PVA Expo Praha v Letňanech, proběhne pod záštitou Asociace herního průmyslu ČR a SR a setká se na ní hráčská veřejnost, herní distributoři, vývojáři a novináři nejen z ČR a SR, ale i ze zahraničí. Co konkrétně bude na For Games 2012 k vidění?

Jelikož není zatím k dispozici konkrétní seznam vystavovatelů a finální verze programu, nechme o charakteru akce promluvit dnes vydanou tiskovou zprávu: „Na veletrhu For Games 2012 bude prezentován nový herní hardware, trendy z oblasti interaktivní zábavy a neočekávanější herní hity, které se chystají na vánoční trh. Na prostoru 2800 m2 se představí herní distributoři, prodejci a vývojáři a pro návštěvníky bude připraven i bohatý program na společném pódiu, který zahrne prezentace, rozhovory, panelové diskuse a soutěže o zajímavé ceny.“

For Games 2012 se bude konat souběžně s veletrhy For Toys, For Babies a Model Hobby, které loni navštívilo skoro 50 000 návštěvníků. Pokud se na některý z nich chystáte, můžete rovnou zabrousit i na For Games, protože vstupné ve výši 150 Kč vám garantuje přístup na všechny čtyři zmíněné akce. Když vás budou hry štvát, půjdete se uklidnit k modýlkum letadel nebo k plyšovým a dřevěným hračkám.

Přesný program akce bude znám v průběhu září – dle slov Martina Bacha z AHP se totiž složení programu v současné chvíli připravuje a finalizuje. Každopádně, budete mít dost času a informací k tomu, abyste se rozhodli, jestli má cenu na For Games dorazit, nebo ne. Další informace o veletrhu najdete na oficiálních stránkách. Redakce Games se v blíže neurčeném složení asi bude na místě potulovat, takže kdybyste se přišli mrknout, můžeme někde poklábosit.

Nejnovější články