JoWood se omlouvá za Gothic III Forsaken Gods
zdroj: tisková zpráva

JoWood se omlouvá za Gothic III Forsaken Gods

1. 12. 2008 10:10 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Na zabugovaný indický datadisk se sype vlna kritiky i patchů. Jak závažné jsou chyby? UVIDÍTE JE VE VIDEU

Zvětšit zdroj: tisková zpráva "Hlavně, aby se neopakavala situace jako s Gothic III a hra zase nebyla zabugovaná," přáli si všichni hráči před vydáním datadisku Forsaken Gods. Ten je prozatím k dispozici jen na americkém trhu, ale již za pár týdnů stihl k nepříčetnosti naštvat snad všechny své majitele. Jako obvykle je totiž zabugovaný. A jeho vydavatel JoWood se jako obvykle omlouvá za nedokončený produkt.

Vyjádření se nese v podobném duchu jako minule: prý byla chyba příliš spěchat s ohledem na vydání hry ještě před Vánoci, stejně uspěchané bylo uvolnění obou patchů atd. Zkrátka, celý rok to šlo od desíti k pěti, nikomu to přesto nevadilo, všichni to věděli a teď se omlouvají, jako by s tím neměli nic společného. A jedním dechem dodávají, že další patch je na cestě a že tentokrát už bude zaručeně fungovat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

A o co že jde konkrétně? Dva příklady za všechny: při hraní si totiž budete připadat jako v cirkuse. Třeba když bezejmenný hrdina donese sáček Theodorovi a zeptá se, zda by si za odměnu směl promluvit s Leeem. Rozumné odpovědi se mu ale nedostane: dialog skončí a postavy už na sebe dál budou jen štěkat. Není to aprílový žert, ptají se hráči? Těžko říct, rozhodně to tak působí. Ale zkuste se dostat dál.

O nic lépe nedopadnete ani v případě, kdy se rozhodnete vyrušit konverzaci jedné z postav... s dřevěným plotem. A plot nejen, že odpoví, ale dokonce vás i napomene, abyste jej nerušili. Chybějící textura, chybějící postava? Hlavně se neptat, protože jinak vás konverzující (nebo možná sám plot) vyzvou na souboj. Jak ostatně můžete vidět v níže uvedeném videu:

zdroj: Archiv


Gothic III Forsaken Gods - oba výše popsané bugy

Gothic III: Forsaken Gods pro PC u nás vyjde začátkem příštího roku, více o hře v našich článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Gothic III Forsaken Gods z Indie  [29.8.2008 20:20 - levis]
Gothic III Forsaken Gods - obrázky a detaily  [18.6.2008 17:17 - jd]
Datadisk Gothic III: Forsaken Gods  [14.4.2008 17:17 - levis]
zdroj: Gothicz.net, Youtube, VE3D & Bluesnews

Nejnovější články