Jedi Knight: Jedi Academy vyjde už 17. září
zdroj: tisková zpráva

Jedi Knight: Jedi Academy vyjde už 17. září

13. 8. 2003 23:23 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Možná i kvůli silné konkurenci na podzimně-vánočním trhu si LucasArts pospíšili a na svých stránkách dnes oficiálně prohlásili sci-fi FPS s RPG prvky Jedi Knight: Jedi Academy za gold neboli dokončenou.

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy zdroj: tisková zpráva Tento projekt na hodně modifikovaném Quake 3 enginu se doposud očekával až v listopadu, ale díky neobvyklému jevu v podobě rychlejšího vývoje v dílnách zkušených Raven Software se dostane na americký trh už 17. září a v západní Evropě se 2 CD v typické krabici objeví o pár dnů později pod taktovkou Activision. Na druhou stranu, není to zase tak velké překvapení, neboť verze hry, z níž jsme nedávno načerpali hutné první dojmy, byla bez potíží hratelná až do konce a obsahovala jen pár drobných chybek např. v in-game cutscénách.

    Podíváte se skutečně do všech koutů vesmíru. Budete se snažit zastavit sebevražedný nájezd galaktické vzdušné tramvaje, se kterou sabotéři mohou ohrozit spoustu nevinných občanů. Oproti tomu na Vjunu musíte docílit infiltrace jedné z pevností, které zde kdysi vybudoval Darth Vader. Z nebe ale v podobě deště padá jakási jedovatá látka zraňující vás i vaše protivníky, takže je nezbytné se schovávat a uzdravovat na každém kroku. Písečný Tatooine zase přinese fantastickou honičku na motorkách připomínající slavnou filmovou scénu v pralesích Endoru. Z motorek samozřejmě můžete střílet, ale co je nejlepší - můžete na nich dokonce používat světelný meč. A náš hrdina se s ním za jízdy ohání doslova jako kovboj s lasem... [více]
Toužíte-li po jiném úhlu pohledu na Jedi Knight III (původní název), směřujte své kroky na slovenský Sector, kde včera rovněž publikovali prvé dojmy. Možnost předobjednávky Jedi Academy na Tiscali GameShopu naleznete tady (1359 Kč).
zdroj: LA

jd

Nejnovější články