Heroes of the Storm od Blizzardu vstupuje se spoustou novinek do uzavřené bety
zdroj: tisková zpráva

Heroes of the Storm od Blizzardu vstupuje se spoustou novinek do uzavřené bety

13. 1. 2015 11:57 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Veřejný alfa test MOBA Heroes of the Storm od Blizzardu se dneškem přelévá do uzavřené bety. Kromě tohoto formálního kroku se ve hře, která zaznamenala během vývoje už hezkou řadu změn, objevují novinky, které naznačují další směr vývoje hry.

Většinu novinek v betě představuje video, ale stejně je třeba pár věcí vypíchnout. Především jde představení Ranked formátu, který se zatím objeví v jedné ze dvou budoucích verzí – Hero League. Časem přibude ještě Team League, ale prozatím hodlá Blizzard testovat funkčnost tohoto módu. Pro vstup do ranked Hero League musíte mít level 30 a alespoň 10 hrdinů.

Hratelnost rozšíří i nový formát volby hrdinů, draft, kdy reagujete na jednotlivé volby soupeřova týmu a zároveň je zaručené, že se na bojišti nepotkají dva stejní hrdinové. Nově se v betě objeví mapa Sky Temple a nový hrdina – Thrall. Což mi připomíná, že nechápu, jak se bez tohoto ikonického hrdiny mohla obejít alfa.

Pro nováčky, mezi které se asi brzy také zařadím, tvůrci nachystali tutoriály, což je věc, která je rozhodně užitečná, možná bych řekl i základní a nutná. Uzavřená beta Heroes of the Storm se rozeběhne kolem osmé hodiny večer, nicméně tento údaj berte s hodně velkou rezervou, protože Blizzard bude nasazovat na předchozí technickou alfa verzi rozsáhlý patch, takže se může leccos pokazit.

Nejnovější články