GOG spouští halloweenské slevy a „zadarmo“ rozdává Tales from the Borderlands
zdroj: tisková zpráva

GOG spouští halloweenské slevy a „zadarmo“ rozdává Tales from the Borderlands

26. 10. 2017 16:20 | Téma | autor: Adam Homola |

Halloween je tady a pro různé systémy digitální distribuce to znamená jediné. Příležitost pro tematické slevové akce. Jak se s tím vypořádá Steam teprve uvidíme, nicméně GOG neztrácí čas a spouští svoji velkou halloweenskou slevovou akci. Jejím hlavním tahákem jsou slevy nejen na hororové hry, desítky titulů na GOG Connect a pokud během akce utratíte alespoň patnáct eur, dostanete zadarmo sice finančně neúspěšnou, ale povedenou adventuru Tales from the Borderlands.

Halloweenská akce poběží od dnešního odpoledne až do 2. listopadu, času tedy máte dost. Během dneška a následujících dnů si můžete pořídit přes dvě stovky titulů, které jsou na GOG ve slevě. Jde například o hry ze série The Walking Dead, S.T.A.L.K.E.R.balíček D&D her v čele s Forgotten Realms a Ravenloftem, nebo třeba Hotline Miami.

Pozadu nezůstává ani světoznámá hororová značka Call of Cthulhu, která má momentálně v akci rovnou dvě hry: Prisoner of Ice a Shadow of the Comet. V malé (20%) slevě najdete klasiku The Suffering, ve větší (60%) zase třeba Darkest Dungeon. V ještě větší (80%) je pak k mání The Vanishing of Ethan Carter, nebo Bad Mojo Redux (90%).

I tentokrát platí systém větších slev v případě, kdy si zakoupíte některý z nabízených bundlů v kompletní podobě. A pokud už některou z bundlovaných her vlastníte, stačí si jen dokoupit ten zbytek.

Sympatická aktivita GOG Connect sice zela poslední dobou prázdnotou, ale to se teď mění díky skoro třem desítkám hororových her. Připomeňme, že díky GOG Connect si můžete hry zakoupené na Steamu přidat bezplatně do vaší knihovny na GOG. Bohužel se to netýká automaticky všech titulů, které najdete na obou obchodech, ale pouze vybraných her po určitou omezenou dobu.

Přesto jde o velice příjemnou funkci, a právě teď si díky ní můžete na GOG přidat hry jako Hand of Fate, Soma, Amnesia, Layers of Fear a další. Kompletní seznam najdete zde a tady si zase můžete připomenout detaily toho, jak GOG Connect vlastně funguje.

Nejnovější články