Football Manager 2005 v češtině hotov
zdroj: tisková zpráva

Football Manager 2005 v češtině hotov

18. 11. 2004 14:14 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Společnost CD Projekt dnes tiskovou zprávou oznámila, že dokončila výrobu české verze fotbalového manažeru Football Manager 2005.

Tato hra z produkce známých Sports Interactive, tvůrců úspěšné série Championship Manager, bude v prodeji v kompletně lokalizované verzi už za pár dnů. Oficiálním termínem je 29. listopad 2004, nicméně na internetovém obchodu Tiscali GameShop ji bude skladem už 23.11. a za zvýhodněnou cenu 899 Kč. Námi vytípané screenshoty prozradí, jak se CD Projektu poměrně náročný překlad Football Manageru 2005 vydařil, a v horizontu pár dnů publikujeme podrobnou Bergyho recenzi, z níž pochází malá ochutnávka níže.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Výkony hráčů při zápasech nejsou ovlivňovány jen jejich schopnostmi a dobrou fyzičkou. Velmi důležitým aspektem je rovněž zvolená taktika a rozložení hráčů v poli, což rovněž spadá do vašich kompetencí. Už pouhým rozmístěním fotbalistů podle určitých schémat dáváte jasně najevo, jestli hodláte hrát útočnou či obrannou hru. Jednotlivým hráčům jde ještě přikázat, jestli mají hrát dopředu nebo dozadu a celému týmu můžete naordinovat třeba míru tvůrčí hry, presing atd. Těchto možností je třeba využívat prakticky před každým zápasem a to podle zdatnosti soupeře. Když byste třeba v Lize Mistrů hráli s pražskou Spartou proti Realu Madrid a ponechali si stejnou taktiku ze zápasu s Blšany, na výsledném skóre to většinou snadno poznáte... [více brzy nebo na homepage]
zdroj: CDProjekt

jd

Nejnovější články