Earache Extreme Metal Racing a ANNO 1701 hotovy
zdroj: tisková zpráva

Earache Extreme Metal Racing a ANNO 1701 hotovy

6. 10. 2006 17:17 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Studio Data Design Interactive dnes přišlo s potěšující zprávou pro hráče se zálibou v metalové muzice, když oznámilo dokončení vývoje hry s názvem Earache Extreme Metal Racing.

Earache Extreme Metal Racing zdroj: tisková zpráva Do obchodů by měl být tento titul uveden 3. listopadu. Pro ty, kterým tahle informace v minulosti unikla, Earache Extreme Metal Racing je původně dílem údajně teprve 15leté (v jiné tiskovce se uvádí 17leté) gotické metalistky Sky Nash. Jejím vývojem se zabývalo studio Data Design Interactive za podpory partnerů, jako Earache Records a vydavatelské společnosti Metro 3D.

Ve hře vám bude představeno deset ďábelských týmů, jejichž závodní snažení po tématicky laděných pekelných tratích bude doprovázeno soundtrackem zahrnujícím Napalm Death, At The Gates, Cathedral, The Haunted, Hate Eternal, Cult Of Luna, Beecher, Urkraft, Anata, Mistress, Severe Torture, a mnoho dalších. K dispozici je navíc také nový trailer.

Dále tu máme ještě jednu hotovku, a to pokračování úspěšné strategické série vývojářů Related Designs a Sunflowers - ANNO 1701. Zpráva, že byl vývoj této hry dokončen, se objevila v německém magazínu PC Games s tím, že tvůrci děkují všem betatesterům a spolupracovníkům za pomoc, a že na pultech bude ANNO 1701 k dostání od 26. října.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

K tomu vám můžeme nabídnout ještě pár nových screenshotů a odkaz na TISCALI Gameshop, kde si tuto hru můžete předobjednat. Český překlad ve formě titulků připravuje společnost Hypermax.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články