Co se děje WoWfanu okolo Mists of Pandaria
zdroj: tisková zpráva

Co se děje WoWfanu okolo Mists of Pandaria

17. 11. 2012 12:23 | Téma | autor: Petr Poláček |

Ještě než na vás po sérii dojmů z hraní hodíme naši recenzi World of Warcraft: Mists of Pandaria, je potřeba připomenout, že právě v této době se toho okolo datadisku děje více, než by se mohlo zdát. Zatímco na „všeobecných“ webech typu Games se řeší Call of Duty, Hitmani, Far Cry nebo Assassin’s Creed, na WoWfanu se řeší Battle.net World Championship, aktuální stav balancu povolání či PvP, představují se detailně WoW frakce i rasy a tak dále. Některá z probíraných témat jsou přitom natolik zajímavá, že by byla škoda na ně neupozornit.

Informačně nejzajímavější jsou pro hráče i nehráče WoWka a Pandarie překlady „otázek a odpovědí“, v nichž tvůrci z Blizzardu reagují na četné dotazy hráčů. Fascinující přitom je, na jakých zdánlivých maličkostech a drobnostech hráčům i tvůrcům záleží. Však se mrkněte sami v tomto konkrétním Q&A z počátku listopadu, kde se krom jiného dozvíte, že se prozatím nepočítá s mezifrakčními bitkami petů. Pro aktivní hráče Pandarie bude jistě zajímavé i načrtnutí dalších plánů s matchmaking ratingem, zhodnocení současné situace ohledně balancu povolání nebo prezentace chystaných nových prvků, které se ve hře nakonec mohou, ale nemusí objevit.

Vyloženě odpočinkové je pak sledování boje různých guild o dosažení prvenství na tom a tom bossákovi za těch a těch podmínek. Nehráč WoWka nad tím může pobaveně mávnout rukou, ale fanoušci to samozřejmě řeší. Je to sám o sobě dosti zajímavý fenomén, a pokud na to máte podobný názor, sledujte na WoWfanu kontinuálně updatovaný článek o progresu při zdolávání Heart of Fear.

A protože nejste nesvéprávní, dokážete si zřejmě na webu kolegů z WoWfanu najít sami, to co vás zajímá. Myslím, že je z čeho vybírat.

Nejnovější články