Co říká obrázek o tajemné nové hře od Ubisoftu?
zdroj: tisková zpráva

Co říká obrázek o tajemné nové hře od Ubisoftu?

1. 6. 2012 12:20 | Téma | autor: Petr Poláček |

Nevím, jestli je to vtipné, otravné nebo omezené, ale herní firmy si za to mohou sami tím, že z každého prdu dělají kuličku, respektive z každé hry budují hned značku s několika díly. Kdykoli se tak na základě nějakého mázlého obrázku začne spekulovat, co že za hru to daná firma při nejbližší příležitosti oznámí, mají v tom všichni jasno, protože ani nečekají oznámení něčeho nového, ale jen sázku na jistotu. A v případě Ubisoftu to v posledních letech bývá Prince z Persie nebo nový Assassin’s Creed.

Druhou variantu snad můžeme vyloučit (i když…), protože o ACIII už dávno víme, takže zbývá nový Princ z Persie. Řekli byste ale na základě trojice típanců z traileru, který bude podle všeho promítán během E3 tiskovky Ubisoftu (budeme streamovat živě s komentářem), že zrovna tohle má být nový Princ z Persie? Ti, co si další díl intenzivně přejí, řeknou, že ano. Komu je to jedno, řekne, že ne. A já říkám, že ne, protože bych chtěl od Ubisoftu něco nového a Prince ať si nechají na další generaci konzolí.

Z obrázku se dá vydedukovat leccos a zároveň nic – snad jen, že to bude asi hra historického ražení. Jestli vás něco napadá, klidně s tím pojďte do diskuse. Mě totiž nijak zvlášť v dedukcích nepomáhá ani típanec s hláškou „Judgment is coming“. Jaký rozsudek se blíží, proč se blíží, kdo bude souzen a zřejmě odsouzen...to jsou otázky, na které odpoví až pondělní tiskovka Ubisoftu.

Nejnovější články