Bitva dvou set hráčů z Warlord of Draenor a další zajímavosti z WoWfan a HSfan
zdroj: tisková zpráva

Bitva dvou set hráčů z Warlord of Draenor a další zajímavosti z WoWfan a HSfan

12. 7. 2014 15:45 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Co se stane, když se do sebe pustí dvě stovky hráčů a jeden z hlavních bossů chystaného datadisku Warlords of Draenor pro World of Warcraft? Odpověď naleznete na našich spřátelených stránkách z programu Games Fanatics WoWfan. Nejde ale o jedinou aktuální informaci, která se týká WoW a na své si přijdou i fanoušci karetního Hearthstone díky stránkám HSFan.

Chystaný datadisk Warlords of Draenor už přešel do fáze betatestu, a proto se každou chvíli objevuje spousta nových obrázků z expanze. Patří mezi ně i nové modely vůdců jednotlivých orčích klanů a dalších hrdinů, přičemž některé z nich vypadají opravdu majestátně. Bojovat se ale nebude jen proti velkým hrdinům, na svou šanci nakrmit hráče zkušenostmi čeká i spousta dosud neznámých příšer. Na jejich modely se můžete podívat v tomto článku. Samotná betaverze už je ale z velké části hratelná, a proto skoro dvě stovky hráčů vyrazila na jednoho z World Bossů. Jak to dopadlo se můžete podívat v tomto videu.

Příchod nového datadisku ale zároveň znamená, že Mists of Pandaria se pomalu blíží ke konci. Blizzard nám to minulý týden naznačil symbolickým vydáním vtipného videa, které tématicky navazuje na dobře známý Mists of Pandaria trailer, kde mezi sebou bojuje člověk a ork, kteří se následně spojí proti Pandarenovi.

Příběhově datadisku Warlords of Draenor předchází nově vydaná kniha War Crimes. Její překlad do češtiny bohužel zatím není plánovaný v žádném z nakladatelství, a proto pro vás autoři WoWfan.cz připravili shrnutí děje pro každou jednotlivou postavu zvlášť. Minulý týden se věnovali postavám z Garroshovy Pravé Hordy a také aliančním hrdinům jako je Varian Wrynn nebo Jaina Proudmoore.

wowfan zdroj: tisková zpráva

Nová kapitola rubriky Blizzard Must Be Crazy vás tentokrát zavede na gobliní ostrov Kezan a díky ní si znovu zažijete začátek událostí z Cataclysm z pohledu goblinů. Turistický průvodce po Azerothu se tématicky věnuje Outlandu, protože na jeho předchůdce - Dreanor - se máme v plánu brzy vrátit. V tomto díle se podíváte do magického Netherstormu.

Vývojáři Blizzardu jsou poměřně aktivní na Twitteru a není problém se je zeptat na jakoukoli otázku ohledně hry nebo příběhu a dočkáte se odpovědi. Přehled takových odpovědí ohledně příběhu si můžete přečíst zde. Pokud jste fanoušci fanouškovské fikce k Warcraftu, určitě vás také potěší další kapitola povídky Jade Clouds. Plus do šperkařského obchůdku WoWfan přibyl další ručně dělaný kousek. Od minulého týdne můžete kupovat Hearthstone, který svítí ve tmě!

hstone zdroj: tisková zpráva

Co se týče novinek v karetním Hearthstone, hodně se mluví o mistrovství světa, které se bude konat na Blizzconu a na které se již kvalifikovali první hráči. To ale není vše. Díky naší HSfan se podařilo zajistit možnost, díky níž se na turnaj mohou dostat i čeští hráči! Více zjistíte v tomto článku.

Profigamingu se autoři fanstránek věnovali i v dalších článcích. Přináší vám kupříkladu rozhovor s Aleshem, který je považován za jednoho z nejlepších českých hráčů Hearthstone. Věnovali se i české scéně obecně, úspěšný tým eSuba posílil o dalšího hráče, který se může chlubit úspěchy i v jiných hrách. A pátravý pohled zamířil i do zámoří, kde jeden z nejlepších týmů na světě, Solo Mid, také mění sestavu.

Velice blízko vydání je DLC k Hearthstone zvané Curse of Naxxramas. Abyste byli na vydání připraveni, autoři fanstránek vám přináší průvodce tímto novým prostředím. Zároveň si můžete přečíst přehled, kolik bude stát vstup do jednotlivých křídel citadely. Curse of Naxxramas se věnují také nejnovější Blue Posty. Dejte si také pozor na chystanou změnu v Deathrattle mechanikách. A na závěr si prohlédněte vtipné video české produkce: Funny and Lucky Moments, respektive jednu jeho epizodu.

wowfan zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články