TOCA, Indiana Jones, Battlecruiser obrázky
zdroj: tisková zpráva

TOCA, Indiana Jones, Battlecruiser obrázky

11. 9. 2002 18:37 | Dojmy z hraní | autor: Redakce Games.cz |

Kdyby měl Indiana Jones přístup k tak rychlým autům, jaká se ukáží v TOCA Race Driver, rozhodně by nemohl vykonávat své povolání archeologa.

V takové rychlosti, jakou se v této hře totiž budete prohánět po nejrůznějších tratích světa, by slavný hrdina sice hravě unikal všem svým pronásledovatelům, ale určitě by se jen těžko zmocnil nějakého toho artefaktu, kvůli kterému ho vlastně všichni honí. Dnešní nové obrázky ze závodní hry TOCA Race Driver vás nechají nakouknout za volant jednoho ze 42 závodních bouráků a nevyhnete se i nějaké té kolizi. Podle posledních informací má PC verze hry vyjít až v listopadu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
TOCA Race Driver galerie  ||  Indiana Jones galerie  ||  Battlecruiser Generations galerie

Expertem na kolize je ale i náš známý již zmíněný hrdina Indiana Jones, který se stal ústřední postavou nové 3D third-person akční adventury od LucasArts. Ta se bude jmenovat Indiana Jones and Emperor's Tomb a nechá vás doprovázet trošku svérázného archeologa na jeho dobrodružných cestách. Samozřejmě se neobejdete ani bez jeho tradičních zbraní, jež mu nejednou zachránily život - biče a revolveru. Děj hry vás zavede do doby pro Jonese typické, tedy do předválečného roku 1935 a dokonce se na svých cestách podíváte i do Číny.

Indiana Jones ale může litovat, že ve své současnosti neměl možnost spatřit bohatství vesmíru, kterého se budete moci vy hráči nabažit ve třetí hře, z níž vám dnes přinášíme pár nových obrázků - Battlecruiser Generations. Tento titul pochází z dílny 3000AD Inc. a jde již o čtvrtý díl z řady Battlecruiser. Generations se bude moci pochlubit všemi vlastnostmi addonu s názvem Battlecruiser Millenium, plus ještě asi padesáti novinkami. Vedle vylepšené grafické stránky se můžete těšit na některá zdokonalení v oblasti bojování, zbraní, budování stanic, základen a měst, a mnoho dalšího.

korgull

Nejnovější články