Obrázky z nové mapy v Counter-Strike v1.5
zdroj: tisková zpráva

Obrázky z nové mapy v Counter-Strike v1.5

8. 6. 2002 0:50 | Dojmy z hraní | autor: Redakce Games.cz |

Valve Software včera pozvali několik novinářů na vyzkoušení nadcházející verze 1.5 Counter-Strike a díky tomu se na internetu vynořil balík screenshotů z jedné nově obsažené mapy.

Ta se jmenuje de_piranesi, ale ve skutečnosti zase tak nová není, neboť si ji můžete stáhnout už nyní odsud (samozřejmě v trochu starší verzi než se nakonec objeví ve finálním CS 1.5). Jedná se o další velmi rozlehlou mapu s oku lahodící architekturou, která je umístěna do prostředí italského muzea, kam teroristé začínající v nafukovacím člunu na řece chtějí dát bombu. Protiteroristické komando aneb CT, které startuje před vchodem do paláce u parkoviště s autem a APC, jim v tom samozřejmě musí zabránit, ale nebude to snadné, neboť celá mapa je hodně spletitá a je protkána spoustou cest k pokladišti nálože.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Counter-Strike v1.5 a Half-Life v1.1.1.0 patche momentálně plánované na příští týden budou především sloužit jako záplata na neplechu, kterou ve hře vyvolala předchozí verze 1.4 (download, recenze u nás, dnešní úvaha na toto téma na GameZone). To znamená, že kromě jedné přídavné mapy a pár drobností popsaných zde nic extra nepřinese a na zásadnější novinky si budeme muset počkat až do bety 1.6 někdy v létě.

jd

Nejnovější články