Česká verze Hidden & Dangerous 2 v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Česká verze Hidden & Dangerous 2 v obrazech

22. 10. 2003 12:12 | Dojmy z hraní | autor: Redakce Games.cz |

V souvislosti s blížícím se příchodem plné verze taktické akce/strategie/RPG Hidden & Dangerous 2, která u nás vyjde 1.-4.

listopadu (zdroj: Cenega) kompletně v češtině včetně dabingu (stejně jako Mafia), nám Petr Vochozka z Illusion Softworks poslal půltucet čerstvých screenshotů. Ty se od těch předchozích liší především tím, že premiérově pocházejí z české verze hry. Vedle přestřelek v zemi věčného sněhu a ledu tedy na nich uvidíte i srozumitelné dialogové menu (např. Akce hráče - Nepřítel: Zabít, Hodit granát či Zajmout?) a bohatou výbavu v inventáři či v batohu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Ve spolupráci s Tiscali GameShopem jsme také od včerejška připravili speciální nabídku, která platí pouze do vydání hry. Každý, kdo si Hidden & Dangerous 2 předobjedná (nebo už dříve předobjednal) z našeho internetového obchodu za zvýhodněnou cenu 899 Kč, získá s třemi orginálními CD s hrou ještě čtvrté bonusové, na němž nalezne kompletní hru Hidden & Dangerous Deluxe. Ta je přímým předchůdcem H&D2 a vedle vylepšené grafiky (oproti původní verzi hry) obsahuje i oficiální datadisk Fight for Freedom nebo editor levelů (více informací zde).

Pokud vám nestačí preview a kladete si zvídavou otázku, kdy na Tiscali Games naleznete recenzi druhého dílu Hidden & Dangerous, mám pro vás odpověď :) Nejprve se zde setkáte s prvními dojmy z hraní finální verze od Lukáše Codra, jež bude následovat obsáhlý rozhovor s animátorem Alexandrem Silou z Illusion Softworks a sérii článků završíme začátkem listopadu jak jinak než plnohodnotnou recenzí české verze H&D2 z pera Mickey Mouseho. Co se týká papírových herních časopisů, exkluzivní a dle mého názoru povedená čtyřstránková recenze od Kate bude součástí nového čísla Levelu, které se dostane na pulty trafik příští čtvrtek 30. října.
zdroj: IS, vlastní zpráva

jd

Nejnovější články