Závodní Ford Mustang se hlásí o slovo
zdroj: tisková zpráva

Závodní Ford Mustang se hlásí o slovo

15. 4. 2005 23:23 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Na konzole PS2 a Xbox se v brzké době přiřítí další licencované závody, v nichž bude v hlavní roli vozítko Ford Mustang.

Jenom pro informaci, tahle značka údajně od roku 1964 prodala přes osm milionů vozů. Ve hře od vývojářů z Eutechnyxu (autoři Street Racing Syndicate) se máte pochopitelně dočkat líbivého grafického zpracování, přístupného ovládání i hratelnosti a samozřejmě možnosti zasednout za volant nejlepších strojů ze 40-leté historie Ford Mustanga, se kterými budete brázdit silnice sedmi amerických měst.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Přesněji řečeno se mluví o 22 akurátně vymodelovaných autech, s nimiž se na jedné z 22 tratí bude potřeba poprat s oponenty, stejně jako s dopravním ruchem, přičemž v obou případech se mluví o propracované AI. Nabídka několika herních režimů má být provázána s klasickým otevíráním nových okruhů a aut, přičemž nechybí ani multiplayer ve split-screenu. Jelikož se přese všechno bude jednat o ryze arkádové závodění, nabízí se možná konkurence pro nově příchozí Midnight Club 3 tím spíše, že s největší pravděpodobností půjde o budgetový titul od distributora Take 2 (resp. jeho divize 2K Games), který má podle homepage vyjít už koncem dubna.
zdroj: PR

martin

Nejnovější články