Více o Soldiers: Heroes of World War II
zdroj: tisková zpráva

Více o Soldiers: Heroes of World War II

15. 6. 2004 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Od pátku 2.

července by měla být v prodeji hra, která nese název Soldiers: Heroes of World War II, ukrajinského vývojářského studia Best Way. Do obchodů se dostane díky společnosti Codemasters, jež se dnes rozhodla vypustit sadu nových screenshotů. Ty teď samozřejmě můžete vidět naší galerii. Soldiers: Heroes of World War II vám má nabídnout především multiplayerový zážitek, navíc ještě také s možností kooperativní hry až pro čtyři hráče.

Kromě toho společnost Codemasters uvedla, že se hodlá starat o komunitu hráčů i po vydání hry, a to pomocí upgradů, které bude dávat volně ke stažení. Už má dokonce přesně jasno v tom, jaký upgrade přijde na řadu jako první. Měl by to být multiplayerový balíček obsahující nový herní mód (Versus) spolu s možností multiplayerového vyžití přes GameSpy Arcade. Tento balíček bude zároveň součástí nadcházejícího programu společnosti Codemasters zaměřeného proti pirátství a na bezpečnost. Fungovat bude pouze s originální kopií hry a bude hráče chránit před cheatery a jinými "podvodníky".

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Řádky výše nicméně v žádném případě neznamenají, že by snad měl v této hře chybět single-player. To samozřejmě nebude. Tento titul vás nechá uplatnit především taktické myšlení. Hráči se budou spolu se třemi dalšími vojáky v týmu muset prodrat třiceti misemi. Aby jste vždy byly tam, kde je potřeba, k tomu poslouží speciální mechanismus, který tvůrci nazvali "Direct Control". Jakým způsobem dosáhnete cíle té které mise, bude záležet jen na vás. Hra vás v tomto ohledu nebude omezovat na jedno řešení.

V každém případě nečekejte, že se vám nepřátelé jen tak vydají. Budou vybaveni vyspělou umělou inteligencí, takže budou čile využívat nejrůznějších formací i krycích manévrů, apod. Na druhou stranu, budete mít k dispozici dostatečný arzenál zbraní i vozidla, abyste si s nimi poradili. Prostředí, ve kterém se budete pohybovat, bude zničitelné. Některé objekty úplně, jiné pouze částečně.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články