Ve Star Wars: Battlefront si prožijeme ikonické bitvy z filmů
zdroj: tisková zpráva

Ve Star Wars: Battlefront si prožijeme ikonické bitvy z filmů

30. 1. 2015 11:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Nový Star Wars: Battlefront od studia DICE si může směle potřást rukou s Mirror's Edge a dalšími hrami, které se na loňské E3 sice docela hezky představily, ale od té doby jsme o nich neslyšeli téměř nic. Battlefront se nám ukázal jen hezkým teaserem a od té doby ticho po pěšině. Hra by měla ale vyjít někdy ke konci letošního roku, nedlouho před premiérou filmu Star Wars: The Force Awakens. Nicméně teď se urodilo alespoň několik nových drobků o mapách a díky IGN i jeden moc pěkný artwork.

Obrázek je skutečně jen concept artem, není to screenshot, ale i tak je na co koukat a fanoušci série to jistě ocení. Soudě podle prostředí to navíc vypadá, že se Ewoků nezbavíme ani v nové hře... Důležitější jsou ale rebelové, stormtroopeři a AT-ST. DICE nevydali zrovna tenhle artwork jen tak, planeta Endor bude jednou z hlavních lokací, ve kterých budeme svádět líté boje. A jak jste jistě odtušili z již zmiňovaného teaseru, další důležitou lokací bude mrazivý Hoth.

"Velikosti našich map a módů budou opravdu velmi odlišné. Dokonce jsme se rozhodli, že některé mapy ušijeme přesně na míru některým módům. Z toho nám pak ve výsledku vzešla nejen ohromná variabilita v měřítku, ale také hratelnost, která hráčům umožní znovu prožít ty nejikoničtější bitvy ze Star Wars," řekl v rozhovoru pro IGN Niklas Fegraeus, který na hře v DICE pracuje jako vedoucí designu.

Pořádného odhalení hry bychom se měli dočkat snad ještě před E3 a pak, na samotné E3, už určitě uvidíme víc. Fanoušci pořádných multiplayerových bitech tak nemusí zoufat, že nový Battlefield vykročí trochu jiným směrem. Těšit se mají na co i fanoušci Star Wars, kteří zrovna multiplayeru neholdují - EA totiž chystá ještě jednu SW hru kterou vede bývalá šéfka Uncharted. I když zrovna tenhle projekt si zahrajeme určitě o dost později, než nový Star Wars: Battlefront.

Nejnovější články