Touha po pomstě pohání ve třetí Mafii i nekompromisní Cassandru
zdroj: Vlastní foto autora

Touha po pomstě pohání ve třetí Mafii i nekompromisní Cassandru

29. 7. 2016 13:04 | Preview | autor: Adam Homola |

Hlavní hrdina Mafie III Lincoln Clay dostane k ruce několik parťáků a jedním z nich je i Cassandra. Snad první žena v sérii Mafia, která se účastní akce i příběhu podobným způsobem, jako její mužští kolegové. Cassandra tu přitom není pouhou ozdobou, ale naštvanou vůdkyní haitského gangu s touhou po pomstě. Právě tak ji představuje nový trailer.

Světem mafiánských pašeráků si totiž sama prošla a na základě osobní zkušenosti se zapřisáhla, že italskou mafii zlikviduje za každou cenu. Jenže sama je na to krátká a tak musí začít spolupracovat s Lincolnem Clayem, Thomasem Burkem a Vitem Scalettou.

Společně s posledními dvěma jmenovanými figuruje Cassandra jako Clayova poručice, která mu přihazuje kšefty a na oplátku chce získávat nové rajony v rámci celého New Bordeaux. Komu ovšem Clay rajony přidělí a na základě čeho, je už na hráčích.

zdroj: Archiv

Po každé důležité misi si totiž s celou partou sednete, proberete výsledky a rozdělíte získané území. Svůj kousek chce každý, včetně Cassandry a když ne ni budete dlouho kašlat, podrazí vám nohy a nakonec si v ní díky svému přístupu získáte nového nepřítele. A to v případě Cassandry nechcete, jak se vám snaží vysvětlit aktuální video. Mafia III vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One 7. října.

Nejnovější články