SW Knights of the Old Republic: The Sith Lord
zdroj: tisková zpráva

SW Knights of the Old Republic: The Sith Lord

24. 4. 2004 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Německý magazín GameFront.de zveřejnil první informace o nadcházejícím pokračování RPG Star Wars: Knights of the Old Republic.

Hovoří tedy o verzi pro Xbox, ale dá se předpokládat, že se dočkáme také verze pro PC, stejně jako v případě předchozího dílu. Oficiální název projektu je Star Wars Knights of the Old Republic: The Sith Lord. Děj naváže na původní hru s pětiletým odstupem a hráč ztvární roli posledního Jediho, veterána mendalorianské války. Vrátíte se zpět do Republiky, která je ovšem po válce mezi Revanem a Malake roztroušena. Řád Jediů se skrývá v ruinách chrámu na planetě Dantooine.

Do hry se vrátí také Revan a HK-47. Revan ale nebude hratelnou postavou. Kromě nich se v The Sith Lord objeví ještě Ebon Hawk, ale i další postavy z původního titulu. Nový projekt má využívat stejný engine jako jeho předchůdce. Těšit se prý můžete rovněž na novou prestižní třídu Jediů s tím, že zde budou i ty staré. Předpokládané datum vydání je únor 2005 (verze pro USA). Další podrobnosti zatím nejsou známy.

korgull

Nejnovější články