Švýcarská mise z The Agency
zdroj: tisková zpráva

Švýcarská mise z The Agency

9. 6. 2009 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Zkusíte se k doktorovi dostat v kvádru nebo s kvérem?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Nedávno se začalo znovu mluvit o onlinovce The Agency a její autoři ze Sony u této příležitosti předvedli jednu novou misi, odehrávající se v horské chatě někde vysoko ve švýcarských horách. Vaším cílem tu bude propracovat se až k ústřední postavě všeho dení, jakémusi Dr. Kesslerovi, a pokud možno se ho zbavit - nebo jej alespoň zajmout.

Pokud bude vaše postava na straně agentů UNITE, bude postup zhruba následující: nejprve sebe a své podřízené (tedy počítačem ovládené boty anebo další spřízněné hráče, kteří budou právě online a rozhodnou se do toho jít s vámi) obléknete do společenského oděvu a pokusíte se zapadnout do společnosti, tu a tam se třeba s někým dáte do řeči, abyste nebyli příliš nápadní. V pravou chvíli pak postačí se vytratit do kuchyně, tam se tiše zbavit několka hlídek a propracovat až se až do nejvyššího patra, kde se má nacházet sám Dr. Kessler.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Naopak pro agenty Paragonu bude celá věc podstatně jednodušší: žádná martini, žádné řečičky, zato spousta nábojů a zbraní. Tým složený z agentů Paragonu se prostě dostane do zadních prostor a nebude hledět na to, zda mu v tom chce někdo zabránit nebo ne - pokud ano, rozpoutat střelbu není pro tyhle ostré chlapíky nic nestandardního. Je ale možné, že Kessler v takovém případě včas zmobilizuje hlídky a pak se ocitnete zpět na zasněženém dvorku, kde bude třeba ve vhodnou chvíli vylézt po žebříku a k samotnému doktorovi se pak dostat skrze balkóny.

The Agency vyjde příští rok pro PC a PlayStation 3 - více v našich článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Cestujte kolem světa s The Agency  [25.5.2009 19:19 - levis]
Úskalí prolnutí The Agency napříč platformami  [28.9.2008 13:13 - mart]
Zamlžená Praha v The Agency  [2.6.2008 14:14 - levis]
zdroj: Gamespot & 1UP

Nejnovější články