Svět jako z pohádky v MMORPG Horizons
zdroj: tisková zpráva

Svět jako z pohádky v MMORPG Horizons

13. 8. 2003 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Horizons: Empire of Istaria působí na první pohled jako další klasická fantasy MMORPG.

Graficky vypadá sice velice pěkně a její barevný svět dýchá atmosférou, ovšem může se vůbec odlišit od ostatních titulů žánru? Svoji postavu si budete moci vybrat z devíti různých ras a vedle lidí, trpaslíků, elfů, ďáblů, obrů, skřítků, kočkovitých Sarisů a ještěrovitých Ssliků se mezi nimi objeví i draci jako vystřižení z pohádky. Zvolíte-li si právě nějakého toho draka, musíte však počítat s řadou limitací. Žádné zbraně, žádné štíty - k obraně vám postačí šupinatá kůže, pro boj zase ohnivý plamen, vycházející přímo z vašeho chřtánu. Jistá omezení pochopitelně čekají i vaší "kariéru", na výběr dostanete pouze povolání válečníka, mága nebo léčitele.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V pozdějším dračím stádiu dostanete možnost vyrábět a operovat s několika speciálními dračími předměty. O co půjde, zatím nebylo prozrazeno. Hlavním lákadlem, proč si draka v Horizons vybrat, bude samozřejmě možnost létat. Co se týče ovládání, to má připomínat velice zjednodušený letecký simulátor ;). Nejvyspělejší drakové se dokonce budou moci přemorfovat na humanoidní bytost a prohlédnout si svět také z trochu jiné perspektivy.

Ovšem drakové rozhodně nebudou tím jediným, co učiní Horizons zajímavým. Silný příběh, dynamická ekonomika a možnost stavění a udržování vlastních obydlí jsou jen dalšími body do výčtu. Během hraní se střetnete s celou řadou monster, ale narozdíl od většiny MMORPG nebudete moci bojovat proti ostatním hráčům. Artifact Entertainment se prostě rozhodli PvP do Horizons nezahrnout, ovšem jejich další chystaný počin by na něj měl být zase výhradně zaměřen.
zdroj: Gamespot, IGN

kate

Nejnovější články