Stubbs the Zombie od tvůrců Halo
zdroj: tisková zpráva

Stubbs the Zombie od tvůrců Halo

28. 10. 2004 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Na internetu se objevily informace o prvním projektu od Wideload Games, což je studio bývalých zaměstnanců firmy Bungie, která se ve světě her proslavila xboxovou FPS Halo.

Jejich chystaný počin ponese název Rebel Without A Pulse a mělo by se jednat o humorně laděnou akci se zombíky. Vydání hry je pod hlavičkou Aspyr Media naplánováno na Xbox, PC i počítače Apple Macintosh již na léto 2005. Wideload ovšem tvoří jen xboxovou verzi hry, o portaci na PC a Mac se mají starat interní týmy vydavatele.

Hlavním hrdinou příběhu se stává vtípky sršící zombík Stubbs, který se vydává do ultra-moderního města budoucnosti, aby se zde pomstil svým nepřátelům, a to pomocí jejich vlastních zbraní. Během vaší procházky po městských nákupních centrech i venkově se budete setkávat s šílenými vědci, vesnickými milicionáři i nebezpečnými členy pěveckého sboru. Zatímco oni mají brokovnice, tanky a vůbec ty nejfuturističtější zbraně, jediné, čím disponujete vy, je pouze vaše hnijící tělo, absence svědomí, necitlivost k bolesti a schopnost měnit nepřátele v zombie-spojence.

Rebel Without A Pulse má být hrou o boji mezi živými a mrtvými, ačkoliv netradičně jsou to zde ti druzí, kdo bojují za pravdu, spravedlnost a záchranu pravé lásky. Jak totiž tvůrci tajemně dodávají, hra bude také určitou formou love story. Vedle silného příběhu se vás pokusí zaujmout i inovativními bojovými technikami a ironickým humorem. Coby engine využijí Wideload vylepšenou technologii z Halo.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Update 29.10. - Dodatečně byla vydána oficiální tisková zpráva potvrzující vývoj výše uvedené hry s tím, že její plný název je: Stubbs the Zombie: Rebel Without a Pulse. K dispozici jsou už i první obrázky.
zdroj: HomeLan

kate

Nejnovější články