Spider-Man Friend or Foe - v síti pavoučího muže
zdroj: tisková zpráva

Spider-Man Friend or Foe - v síti pavoučího muže

26. 7. 2007 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Rozdejte si to s bandou padouchů a přesvědčte je, aby se přidali na vaši stranu v nové hře na motivy filmové trilogie a komiksů o Pavoučím muži.

Doc Ock, Green Goblin, Venom, Sandman a samozřejmě Spider-Man - to jsou všechno postavičky, s tou poslední jmenovanou v čele, se kterými se setkáte v nadcházející hře na motivy filmové trilogie a komiksů o Pavoučím muži, z níž vám dnes můžeme nabídnout nové ukázky. Vývojem titulu, jehož vydání očekáváme v průběhu letošního podzimu, se pod vlajkou společnosti Activision zabývají tři různé týmy. Spider-Man Friend or Foe, jak se hra jmenuje, je totiž zacílena na celou řadu platforem - Xbox 360, Wii, PS2, PSP, NDS a PC. Verze pro X360, Wii a PS2 přitom zpracovává Next Level Games, verze pro NDS a PSP studio Artificial Mind & Movement a verzi pro PC má na starost Beenox.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Spider-Man Friend or Foe vás neomezí pouze na postavu samotného Spider-Mana. Vybrat si k němu budete moci z dlouhého seznamu všech možných hrdinů, spidermanových spojenců, včetně například takových jako Blade nebo Iron Fist, apod., a libovolně se pak mezi nimi přepínat. Naopak v úvodu zmínění Doc Ock, Sandman a Green Goblin, budou těmi, proti kterým budete bojovat s využitím inovativního bojového systému, který vám umožní jednou pokořeného protivníka přesvědčit k přestupu na vaši stranu a zařadit ho do zástupu potenciálních spolubojovníků. Hra dále slibuje unikátní kooperativní mód pro dva hráče, kteří si rozdělí role různých postav a jak tak budou společně překonávat své nepřátele a různé překážky, postupně se jim odemknou další arény a s nimi i možnost servat se s padouchem dle svého výběru.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články