Simulátor Battle of Britain II: Wings of Victory
zdroj: tisková zpráva

Simulátor Battle of Britain II: Wings of Victory

24. 12. 2004 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

GMX Media uvolnili první podrobnosti a sadu obrázků ke svému chystanému leteckému simulátoru Battle of Britain II: Wings of Victory.

Tato hra bude navazovat na Battle of Britain z přelomu let 2000 a 2001 od Rowanu, ke které GMX získali na jaře tohoto roku práva, ale vývojem pověřili Shockwave Productions. Ti nyní chtějí v dynamické kampani BoBII zachytit autentickou atmosféru Bitvy o Británii (1940), kterou si budete moci vychutnat z pohledů obou zúčastněných stran, a to buď jako vrchní velitel nebo jako pilot jediného letounu. Co se týče zahrnutých kousků, můžeme zmínit britský Hurricane, Spitfire, německé Messerschmitty nebo střemhlavý bombardér Junkers Ju-87 Stuka a dále třeba Dornier Do17, Heinkel He111 nebo Ju-88.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V Battle of Britain II: Wings of Victory na vás prý čeká spousta realistických prvků v ovládání a hlavně až stovky letounů na obloze najednou. Pokud jde o grafické zpracování, má být detailně vymodelováno vše od kokpitu až po jednotlivé budovy na zemi. Samozřejmostí se stanou různé efekty (například odlesky vodní hladiny nebo výbuch bomby) mnohdy navíc doprovázené realistickými zvuky. Počasí ve hře bude moci být buď dynamicky vygenerované nebo takové, jaké v oněch osudných dnech údajně skutečně bylo. Změny podmínek každopádně pocítíte přímo v reálném čase a výjimkou nebudou ani turbulence.

Homepage hry najdete zde, první sérii screenshotů pak zase v naší galerii. Simulátor Battle of Britain II: Wings of Victory je v současnosti ze 70% hotov a vyjít by měl někdy začátkem příštího roku.

kate

Nejnovější články