Seznámení s Age of Conan Rise of Godslayer
zdroj: tisková zpráva

Seznámení s Age of Conan Rise of Godslayer

20. 8. 2009 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nová země na Východě, Velká čínská zeď i dvojice zvířatek k ochočení. + OBRÁZKY, TRAILER

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Akční fantasy onlinovce Age of Conan (8/10, recenze) se nedaří špatně, byť třeba ani nijak zázračně. Hráče si titul dokáže udržet a nabírá stále nové. I proto vývojářský tým Funcom společně s Eidosem představili na probíhajícím veletrhu GamesCom '09 vůbec první datadisk, který ponese název Rise of the Godslayer.

V něm hráči prozkoumají zcela novou zemi na Východě, které vládne rasa Khitai. Nový svět bude rozdělen do pěti velkých regionů, kde hráči mohou cestovat bez veškerého omezení. Regiony se od sebe mají podstatně lišit a nabídnout mj. pohled na Velkou čínskou zeď, nebezpečnou džungli, hory, domorodé kmeny a nejrůznější vesnice.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Zapomenout naopak můžete na zvednutí maximálního levelu i nové třídy, místo toho přibude zcela nová rasa, již zmíněná - Khitai - a pokud za ni budete hrát, tak se sice dočkáte několika málo změn, ale o tolik se od předešlých lišit nebude. Učit se budete také nová kouzla, schopnosti a sbírat nové body, jež uplatníte ve zbrusu novém technologickém stromu. To vám dá možnost využít protivníkových slabých stránek.

Autoři se v Rise of the Godslayer zaměřili na dávnou kulturu Číny a Koreje a samozřejmě přitom nevynechali ani velké množství mýtů a legend, které obě dvě zemi provází až dodnes.

zdroj: Archiv


Age of Conan: Rise of the Godslayer - GC '09 trailer


Nová mapa nabídne i další frakce a hráč se bude muset na začátku rozhodnout, jaký kmen bude považovat za přátelský a se kterým bude válčit. Každá frakce bude mít mnoho odměn včetně čtyř samostatných úrovní brnění. Přibudou také nová zvířata, a to konkrétně tygr a vlk. Pokud si je budete chtít ochočit, vydáte se neozbrojeni do lesa, zabijete staršího tygra nebo vlka a mládě si vezmete s sebou. Zvíře se pak ale bude muset naučit základním potřebám, aby přežilo, tzn. lovu, sledování a boji. dospěje, můžete ho začít využívat.

Nebudou chybět ani nová monstra, jako je obří Kapa, barbarští muži žijící v horách a například rychlou a velmi nebezpečnou vránu crow. S těmito a mnohými dalšími se setkáte ještě před tím, než bude čelit ohromné armádě Khitaiů.

Age of Conan: Rise of the Godslayer pro PC zatím nemá stanoveno datum vydání.

zdroj: IGN, PR

miky

Nejnovější články