Robotická bojovnice Orisa rozšíří nabídku hrdinů ve střílečce Overwatch už příští týden
zdroj: tisková zpráva

Robotická bojovnice Orisa rozšíří nabídku hrdinů ve střílečce Overwatch už příští týden

16. 3. 2017 10:16 | Preview | autor: Adam Homola |

Nová robotická hrdinka Orisa je na veřejném testovacím serveru (PTR) už nějakou dobu, ale do regulérní verze hry se dostane příští týden. Orisa rozšíří řady hrdinů v Overwatch na všech platformách zároveň a má solidní potenciál zamávat se zajetými taktikami.

Orisa bude fungovat jako tank, nebo jak vývojáři rádi říkají „tank s kotvou“ – tedy něco jako Reinhardt, který dokáže vyhodit štít a prostě pevně držet, nebo efektivně posouvat pozici - tedy ukotvit činnost týmu na jeden bod. Orisa má taky štít, jen s tím rozdílem, že ho může vyhodit klidně i daleko před sebe a chránit tak jinou bojující část týmu, zatímco se ona svým rotačním kulometem věnuje vlastní potyčce.

Spoluhráči se kolem ní mohou docela dobře semknout a prorazit jinak obtížnou pozici, nebo jednoduše udělat v nepřátelských řadách trochu vítr. Tým, který bude mít na své straně Orisu i Reinhardta, bude pro nepřátele představovat zajímavou výzvu. Nicméně i Orisa má své slabé stránky, ostatně o jejích schopnostech a všem co umí či neumí jsme už psali tady.

zdroj: tisková zpráva

Orisa začala v Overwatch svůj život jako punková Zarya s rotačním kulometem Bastiona a možností vyhazovat Reinhardtovy štíty. Vývojáři jednoduše nečekali na animátory a grafiky, splácali dohromady potřebné schopnosti a jako jejich experimentální nositel posloužila právě Zarya. Už v téhle podobě si to prý všechno skvěle sedlo a bylo jasné, že tahle sada schopností bude fungovat.

Následovalo několik měsíců práce a příští týden dostaneme už 24. hrdinu. Orisa je další z řady nových hrdinů, kterých by do Overwatch mělo přibýt ještě hodně. Momentálně se můžeme jen dohadovat kdo bude další (Doomfist?) a kdy. Zatím posledním novým hrdinou byla Sombra, kterou tvůrci oznámili na listopadovém BlizzConu. Letošní BlizzCon se bude konat 3. a 4. listopadu a je klidně možné, že se někdo představí právě tam.

Nejnovější články